Fáj e az első alkalom?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 23:34
1/5 GentLnazi válasza:
Az első alkalom,hogy helyesírási szótárat veszel a kezedbe?
Nem,nem fog!szex..az lehet
2/5 anonim válasza:
Az első alkalom nem fáj, de az igen, hogy ezen az oldalon alig akadnak olyanok, akik még ismerik a magyar nyelvtan szabályait...
3/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek, ez teljesen egyénfüggő.
Sokat segít, ha van előjáték, így kellően benedvesedsz, vagy ha nem, használhattok síkosítót.
A teljes ellazuláshoz kell egy nyugodt hely, egy megbízható partner, megfelelő védekezés. Nem csak a terhesség és a betegségek kizárása miatt (de elsősorban azért!!), hanem hogy közben ne azon görcsölj, hogy becsúszik valami baki.
4/5 anonim válasza:
Igen én elvéreztem és meghaltam -.-"
5/5 Fatika válasza:
Egyénfüggő. Lehet, hogy egyáltalán még csak kellemetlen sem lesz, de van olyan barátnőm, akinek az első 5 alkalom is fájt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!