Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal 4 hónapja vagyunk...

Bogi004 kérdése:

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt és pár hete mondta hogy lassan szeretne velem lefeküdni, ezzel nincs nekem sem ellenvetésem d azért kicsit félek. Hülyeség ezen rágódni? 15 éves vagyok, korom miatt ne szóljatok be légyszi

Figyelt kérdés

#deazért egykicsit félek :/
2013. jún. 4. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szégyen, hogy bajnak gondolod, hogy szűz vagy!!!
2013. jún. 4. 17:52
 12/17 A kérdező kommentje:
11. köszönöm a kedves választ :/
2013. jún. 4. 18:13
 13/17 A kérdező kommentje:
11. de nem úgy értettem h baj h az vagyok , hanem amiatt rágom magam a dolgon. azzal semmi bajom sincs , inkább örülök h nem húztak meg 13-14 évesen. mostmár legalább tudom , hogy mit csinálok..
2013. jún. 4. 18:22
 14/17 anonim ***** válasza:

én is hasonló cipőben járok, csak a barátom 17.

Ha gondolod beszélhetünk priviben a dologról:)

2013. jún. 4. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Gyerek vagy még 4 hónap semmi 15-16 évesen,ismerjétek meg egymást igazán majd 1 év múlva térjetek csak rá a pettingre és később a szexre,nem kell 15-16 évesen szexelni,éretlen gyerekként.A kapcsolat nem csak a szexből áll,pláne nem tinikapcskolatban.
2013. jún. 4. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:

pettingeljetek először (minden lehet csak szex nem) és aztán ha úgy érzed, hogy MOST akkor mondd neki nyugodtan hogy "Akarlak" vagy ilyesmit és akkor. :) én is 15 voltam, 11 nappal mielőtt 16 lettem, és nem bántam meg. :) akkor mi is 4 hónaposak voltunk :)

ja és legyen kéznél gumi :)))

2013. jún. 4. 19:49
 17/17 A kérdező kommentje:
petting volt , én szeptemberbe leszek 16 , az a baj hogy amikor eljütunk "arra a pontra" amikor én is akarom akkor gondolkodom el rajta , hogy biztos akarom e..egyszer már majdnem volt csak közbe elöbb jöttek haza szüleim és így nem volt semmi. és bizonytalan vagyok , pedig 100% - ban bízom benne
2013. jún. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!