Hol találok olyan masszőrt aki csinál erotikus masszázst is?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 21:11
2/9 anonim válasza:
újságban egy csomó ilyen hirdetés van, nem már :)
3/9 pinkpancser válasza:
Nő vagy? Bárhol!
Pasi vagy? Pénzért bárhol!
4/9 anonim válasza:
Ne keress tovább, itt vagyok!:)
Hivatásos masszőr és gyógymasszőr, de kérésre lány és ffi erotikus masszázst is csinálok. Házhoz is megyek, de a Belvárosban hozzám is jöhetsz. Ha írsz priviben, megbeszéljük. Yoni-masszázs, Lingham-masszázs profi módon...:)
5/9 anonim válasza:
Írj a Szepesi Nikinek, hogy hozzon össze egykori masszőrével:DD Állítólag erotikus masszázshoz is ért. Nem kicsit. Nagyon:D
6/9 anonim válasza:
"erotikus masszázst" -t adó masszőr nem masszőr hanem k*rva vagy hímringyó. 2-t ne keverjük már, mert az ilyen gyökerek miatt jönnek hozzám a melegek, akiket fa testápolóval kell kirugdosni a lakásból.
7/9 anonim válasza:
"Yoni-masszázs, Lingham-masszázs profi módon...:)"
Vagyis mindez helyesen: Jóni-masszázs, Lingam-masszázs...elég lett volna utánanézni. Csak "ennyire" lehet profi, ki helyesírásilag is az, erről ennyit. :T
8/9 anonim válasza:
masszazsguru.hu,topmasszazs.hu,ha férfihoz akarsz menni
9/9 anonim válasza:
Ha egy kedves, ügyeskezű, okleveles masszőrre vágysz, akkor írhatsz nekem privit. Kérésre csináltam már jóni-masszázst és elég jól sikerült :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!