Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van még olyan fiú vagy lány,...

Van még olyan fiú vagy lány, aki elmúlt 25 éves és még nem volt senkivel? Se csók, se párkapcsolat, se szex, se semmi?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is. 25/F
2013. jún. 4. 17:36
 12/21 anonim válasza:
mennyi szűz..ti mit csináltok akkor a mindennapokban,ha 30 éves korotokig még a csókig sem jutottatok el?a legszebb dolgokról lemaradtok az életben...családotok sem lesz,se gyereketek..azért ez nem semmi...
2013. jún. 6. 00:41
 13/21 anonim ***** válasza:

A lemaradás bizonyos dolgokról az kétségtelen, de nem lehet tudni mikor változnak meg a dolgok...

Amúgy ide csak csávók írtak vagy volt csaj is?:D

2013. jún. 6. 00:47
 14/21 anonim ***** válasza:

,,a legszebb dolgokról lemaradtok az életben...családotok sem lesz,se gyereketek..azért ez nem semmi..."

Vannak prostituáltak, akikkel be lehet pótolni sokmindent.

2013. jún. 6. 06:15
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Család meg gyerek minek ebben a mai világban? :D
2013. jún. 6. 06:17
 16/21 anonim ***** válasza:

"nem lehet tudni mikor változnak meg a dolgok"

Én tudom. Soha.

2013. jún. 6. 12:28
 17/21 anonim ***** válasza:

9: Nem, még sosem volt alkalmam rá. Még egy randi közelébe sem tudtam jutni.

(6-os voltam)

2013. jún. 6. 18:07
 18/21 anonim válasza:

"vannak prostituáltak akikkel belehet pótolni sokmindent"

Ez évekkel ezelőtt is így volt,mégis van itt 30 éves szűz is.eddig is megtehette volna,mégsem tette.meg aki prostikhoz jár,nem ugyanúgy éli meg a dolgokat,mint aki kapcsolatban van....a kettőt össze sem lehet hasonlítani..

2013. jún. 8. 08:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Az természetes, hogy kapcsolatban és szerelemmel az igazi átesni a dolgon, de ha nem adatnak meg ezek, akkor mi az egyetlen kiút?
2013. jún. 8. 12:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Már így is elembetegnek nézik a nők azokat a férfiakat, akik nem tizenéves korukban dugtak. Legalább a prostikkal lehet tanulni a szexet, így ha valakinek 30 éves korára jön el az ,igazi", nem kell szűzként szégyenkeznie.
2013. jún. 8. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!