Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz ha egy lány...

Szerintetek gáz ha egy lány 19 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 13:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

ÉN EGY ILYEN VAGYOK PONT........

ENNYI IDŐS ILYEN HELYZETBEN:OO

EZ VAN..........

2013. jún. 4. 15:22
 12/23 anonim válasza:
100%
Mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja. Ha nem volt még olyan pasi az életedben, akinek odaadtad volna Magad akkor jó ez így ahogyan van. Ugyanakkor nem biztos, hogy érdemes a nagyonnagy Ő-re várni. Mert nem fogod szexuális téren kiélni magad és ez az általad a nagyonnagy Ő-vel való kapcsolatod rovására mehet. Pasi vagyok. Én is későn vesztettem el, az első nagy szerelemmel. Voltak előtte is kapcsolatok, jártam lányokkal, csók, ilyesmi. De aktus csak az első szerelemmel volt. Később ösze is házasodtunk. De közel 10 év kapcsolat és 5-6 év házasság után válás lett. Sok okból. De közötte volt az is, hogy nem éltük ki magunkat rendesen ezen a téren és egyikünk sem. Nincs gyerek, kezdhettem előlről 30párévesen.... Ha újra kezdeném akkor 17-25 éves korom között kiélném magam rendesen ezen a téren és utánna jöhet a nagyonnagy Ő, a lelki társ, a gyermekeim édesanyja, a NŐ. Az első nagy szerelem után volt jópár nő az életemben, de vergődés volt mind... Azóta szerencsére megtaláltam a boldogságom összeköltözést, gyereket tervezünk a párommal. Te tudod. Szép dolog és becsülendő, hogy nem 14 évesen veszted el, mint manapság a lányok 90 %-a. De ha nem éled ki magad az is gond lehet később. Sok boldogságot kívánok, bárhogyan is alakul az életed....
2013. jún. 7. 08:29
 13/23 anonim ***** válasza:
én is ennyi idős vagyok és szintúgy szűz lány :D bár már változtatnék rajta de ami késik nem múlik :D
2013. jún. 7. 16:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Ha lesz párod, akkor majd megváltozik, ha még nincsen ez az állapotod ne flusztráljon !
2013. jún. 7. 21:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de azért agyonajnározni sem kell, annyira nem nagy szám, mint ahogy egyesek itt beállítják....
2013. jún. 8. 12:13
 16/23 anonim válasza:
18%

Egyáltálán nem!!

nagon őrizd meg a házasságig!!

nagyon nagy kincs, és gondolj arra, hogy azok akik már nem azok, azok sosem lehetnek már olyanok mint te!

ők már ha házasság elött tették, akkor sokkal értéktelenebbek mint te!!

ez nagyon fontos, és kérlek vigyázz rá, a saját érdekedben, mert így Isten elött is tiszta maradsz.

a paráznaság( házasság elötti szex) bűn!

2013. jún. 8. 13:33
 17/23 feheragyar válasza:
Egyaltalan nem az. Raersz meg azzal. Meg fiatal vagy es idod mint a tenger. Az iskolabol nem kell maris anya lenni. Amig meg fiatal vagy elvezd ki az elet oromeit es szepsegeit aztan majd raersz 5-6 ev mulva is boven ugyanugy te is megkapod csak nyugi.
2013. jún. 8. 16:24
 18/23 fcsenike válasza:

feheragyar! még 5-6 év? jó hogy nem vár még 30-40 éves koráig nem? Amúgy mi az élet egyik legnagyobb öröme ha nem a szex (és a szerelem)?

Persze érték és mindenki maga dönti el! Tartogasd amíg szeretnéd. Nem gáz, a te dolgod. Csak én máshogy gondolom.

2013. jún. 9. 10:44
 19/23 anonim válasza:
én se voltam még nővel 21/f
2013. jún. 9. 17:21
 20/23 anonim válasza:
Ja gaz nagyon!!
2013. jún. 9. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!