Kérdezzek rá vagy inkább hagyjan?
A barátnőmmel már lassan 5 hónapja vagyunk együtt. Ő amikor elkezdtünk járni azt mondta hogy már nem szűz, 1 hónappal később mikor lefeküdtünk csalhatatlan jelek mutatták hogy mégis az pl: fájt neki, vér a lepedőn stb.
Az egyik barátnőjét megkértem ,hogy kérdezzen rá és neki azt mondta ,hogy még szűz volt. Kérdezzek rá ,hogy szűz volt-e még vagy hadja az egészet? És ha rákérdezek akkor kérdezzem azt is ,hogy miért mondta ,hogy már nem szűz?
Szerintem jogod van megtudni miért. Őszinteség a kapcsolat alapja.
De én már előre megmondom, hogy miért: szégyellte.
És persze, hogy nem mondta el azt is bizonyítja, hogy a kapcsolatotok nem elég erős, meghitt, bizalmas.
sztm kérdezz rá, és arra is hogy miért hazudott. ha már ezzel indul a dolog, az nem jó.
de minden esetre ne barmold le, lehet azért csinálta, hogy ne hidd azt hogy béna vagy ilyesmi...
Ha rákérdezel.Ne úgy tedd,hogy hazudtál nekem?
Inkább üljetek le beszélni.Kezd azzal,hogy semmi baj nincs.Csak szeretnél őszintén beszélni vele.Az észrevételeid alapján szűz volt.Valóban jól gondolod.
Szóval semmikép se érezze magát bűnösnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!