Tamponhasználat? Mit tegyek, ha fáj?
én ob minivel kezdtem 15 evesen.hamarabb is probaltam,de akkor nekem is fajt. azota normalt hasznalok, es minden rendben van.
legalabb egy ujjnyit fel kell nyomni,bár az ábra segit a dobozon. mozgathatod kicsit jobbra,balra,nem feltetlenul csak egyenesen.
amúgy ezt szerintem nem a szuzesseg kategoriahoz kellett volna rakni. hiszen ha át is szakitod a tamponnal , akkor is szuz vagy.:)
17L
Én anno próbálkoztam, nekem nem ment beljebb, fájt, nem tudtam hogyan kell. Én hagytam a francba, 5 év után elővettem, most no problem.
Szerintem nem kell erőltetni, fogalmam sincs mi volt a baj, de anno alig ment be.... Lehet amiatt, mert nem járt ott még semmi, és nem is szoktam a hüvelyembe nyúlni, szűk voltam nagyon és rágörcsöltem... Tudod, valakinek az egy újjal való ujjazás is fáj elsőre, ez is ilyen lehet.
Próbáld OB minivel,és azt használom máig :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!