Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tamponhasználat? Mit tegyek,...

Tamponhasználat? Mit tegyek, ha fáj?

Figyelt kérdés
Most feltettem, de néha fáj (pl ülésnél). Először használok ilyesmit. A szűzhártyámat sértheti? Nem találom azt a bizonyos ,,holt pontot", mindig érzem, hogy van itt valami. Honnan tudjam, hogy sérti-e a szűzhártyámat?

2013. máj. 26. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szűzhártyádat sérti, szerintem nincs elég mélyen, próbáld feljebb tolni. Ha a helyén van, nem érzi az ember.
2013. máj. 26. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mini méretet próbálj mindenképp. Első voltam.
2013. máj. 26. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én ob minivel kezdtem 15 evesen.hamarabb is probaltam,de akkor nekem is fajt. azota normalt hasznalok, es minden rendben van.

legalabb egy ujjnyit fel kell nyomni,bár az ábra segit a dobozon. mozgathatod kicsit jobbra,balra,nem feltetlenul csak egyenesen.

amúgy ezt szerintem nem a szuzesseg kategoriahoz kellett volna rakni. hiszen ha át is szakitod a tamponnal , akkor is szuz vagy.:)

17L

2013. máj. 26. 11:51
 4/8 anonim válasza:
100%
silk touch (selyem) borítású a jó, de ne a csavart bordázatút válaszd.
2013. máj. 26. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
8%
Ne használj tampont!
2013. máj. 26. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Én anno próbálkoztam, nekem nem ment beljebb, fájt, nem tudtam hogyan kell. Én hagytam a francba, 5 év után elővettem, most no problem.

Szerintem nem kell erőltetni, fogalmam sincs mi volt a baj, de anno alig ment be.... Lehet amiatt, mert nem járt ott még semmi, és nem is szoktam a hüvelyembe nyúlni, szűk voltam nagyon és rágörcsöltem... Tudod, valakinek az egy újjal való ujjazás is fáj elsőre, ez is ilyen lehet.

2013. máj. 26. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld OB minivel,és azt használom máig :)

23/L

2013. máj. 26. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmetlen volt eleinte. Aztán a harmadik negyedik próbálkozáskor már nem volt gáz, tényleg mélyebbre kell tenni.
2013. máj. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!