Ha valószínűleg nagy a lyuk a szűzhártyámon, akkor kevésbé fog fájni az első szex?
Figyelt kérdés
normál tampont használok, simán felmegy, nem fáj, plusz a nőgyógyász szűzkacsát használt, az se fájt, szóval, szerinte max egy vékony perem lehet a szűzhártyám, akkor lehet, hogy nem fog annyira fájni, mint másoknak? ja illetve még, ha az első alkalommal, nagyon be vagyok indulva, meg minden, akkor is lehet, hogy nem fáj annyira, vagy lehet, hogy fáj csak nem arra koncentrálok?2013. máj. 25. 15:48
2/4 anonim válasza:
tudod, az első szex nem csak a szűzhártya szakadása miatt fájhat... sőt, ha már nem csak szűzhártya szakadás, utána,több szexnél is fájhat (hüvelyszárasság, túl nagy pénisz stb...)
3/4 anonim válasza:
Ne izgulj, valószínűleg nem fog fájni. (nekem is hasonló volt)
A hüvelyszárazság, meg nagy pénisz, stb. amit előttem lévő ír, elég butaság, mert NORMÁL állapotban a szex nem fáj. Ha annyira száraz, már betegség, de amúgy síkosító csodákra képes. Sokszor érdemes használni.
4/4 anonim válasza:
Ha a fiú addig kényezteti a puncid amíg nem tocsog a nedvességtől, és gyengéd lesz hozzád, akkor nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!