Szerintetek gáz ha egy 13 csaj már nem szűz?
Figyelt kérdés
nem magamról beszélek hanem a barátnőmről2013. máj. 24. 11:29
1/21 anonim válasza:
Hát eléggé.
De ha C betűs átlagpolgár akkor náluk az a természetes.
2/21 A kérdező kommentje:
én mondtam neki hogy gáz de ő erre azt mondta hogy ő már megvan érve a sexre
2013. máj. 24. 11:31
3/21 anonim válasza:
Ja, mindenki azt hiszi magáról.
4/21 anonim válasza:
Szerintem is gáz, de láttam már rosszabbat.
5/21 anonim válasza:
Ja mint kb. minden 13 éves "érettebb a koránál", tisztelet a kivételnek.
6/21 anonim válasza:
ha agyban felnőtt, akkor elhiszem érettebb, de sajnálom még nem találkoztam ilyennel, N
7/21 A kérdező kommentje:
agyi szinte kb mintha elsős lenne readásul 21 éves sráccal feküdt le elöször most meg 20-18 évesek kezd ki
2013. máj. 24. 11:41
8/21 anonim válasza:
Most komolyan, miért is tetted föl ezt a kérdést? Magadban már úgyis tudtad, hogy igen, gáz amit csinál.
9/21 anonim válasza:
Mire 18-20 lesz elég rendesen ki fog égni és nem biztos h lesz akinek kell majd.
10/21 anonim válasza:
Naiv kislány.
A 21 éves srácot pedig a farkánál kellene elkapni. Büntetendő ugyanis 14 év alattival nemi kapcsolatot létesíteni. Börtönben lenne a helye, ahol szépen visszakapná.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!