Van köztetek olyan, aki 15 éves kora alatt veszítette el a szüzességét? Nem bántátok meg?
én ugyan később vezstettem el (már betöltöttem a 15 öt)
de az egyik haverom ugy járt a barátnőjével, hogy az 14 volt amikor megtörtént köztük, ő pedig 16.
első mindkettőnek.
azóta tök együttragadtak. nem tudom miért.
látszik mindkettőn hogy szenved a kapcsolatba, de nem szakítanak, merthogy "ő a nagy ő", miközben tényleg megkockéztatom hogy az együtt töltött időnek csupán a 30 % ában boldogok egymással. a csaj nyafka, a srác meg igazi belevalo gyerek, szal nem is illenek szerintem, de ez az ő döntésük.
lassan 4 éve lesznek már együtt amugy, és nem tudnak (nem akarnak) szabadulni egymástól. szóval hatalmas lelki függőséget okoz szerintem ha túl hamar veszíti el valaki.
14 évesen még korai elveszteni a szüzességet, főleg egy olyan pasival amelyikkel csak egy fél éve van együtt. Lehet most úgy érzi, hogy Ő a tökéletes, de az is lehet hogy megfekteti s utánna megy a következő 14 éveshez.
Egy pasit nem lehet teljesen kiismerni egy fél év alatt.
Ez az én véleményem.
2barátnőm veszítette el fiatalon:
1,az egyik mér 14volt,lassan 15de a "pasija" egy 30-as emberke volt,amikor a barátnőm kiakart szállni a kapcsolatból a pasi nem hagyta,mindig ott várta őt kocsival a suli előtt,persze rendőrségi ügy lett belőle,főleg hogy zaklatás lett a vége
2,a másik barátnőm fiatalabb volt(13),őt akkor még nem ismertem,de furának tartottam hogy a pasija csalja még is együtt vannak,náluk is az volt a történet hogy nem szerették már egymást,nem akartak együtt lenni de nem szálltak ki a kapcsolatból merthogy "első nagy szerelem,ő az igazi",amikor végül rászánták magukat a dologra nem lett sokkal jobb a helyzet mert annyira függtek egymástól hogy hiába van már azóta másik kapcsolatuk egymással foglalkoznak,de nem jó értelemben(bármi van rohannak egymáshoz,de közben minden g*cinek elhordják a másikat+egymás fejéhez vágják hogy miatta ment tönkre ez élete)
szóval az ilyeneknek nem szokott jó vége lenni
én 14 éves születésnapom előtt egy hónappal vesztettem el.
Ez hülyeség hogy nemlehet elszabadulni akkor a másiktól..
Vagy mondjuk lehet hogy személyfüggő,én 9 hónapot jártam a sráccal.
Igaz hogy szakításunk után 3 honapig majdnem mindennap sirtam,de utána már más volt.
Megbánni nembántam meg,mert jóvolt,szerettük egymást.
A sráccal már nemvagyok jóba,de az nemlényeg..:)
Visszagondolva nemistudom hogyjárhattam egy ekkora köcsöggel..dehát a rózsaszín köd..
De amugy nembántam meg hogy fiatalon vesztettem el!
Az oltogatóknak,attol még nemvagyok ribanc hogy olyan fiatal voltam..:)
Azóta több mint egy éve vagyok együtt valakivel,és nagyonszeretjük egymást!:)
16/L
a 15. születésnapom előtt pár héttel.
egyáltalán nem bántam meg, mert azóta is avval a férfival vagyok. Azóta már jó pár év eltelt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!