Már nem vagyok szűz 13 évesen. Szüleimnek hogyan mondjam el?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 22:55
11/41 anonim válasza:
gyere ma még1 körre és elmondom xD
12/41 anonim válasza:
Először csodálkoztam a kérdésen.
Most azon csodálkozom, miért csodálkoztam:DD
Mond el őszintén, szerintem először anyukádnak. Bár nem tudom, ha ennyire nem figyel rád, most mit fog tenni.
De most menj szépen aludni.
13/41 anonim válasza:
Ma már sokadjára vagy itt, unalmas...
14/41 anonim válasza:
amúgy ha úgy lettél nevelve, hogy ezt ennyi idősen bevállalod, akkor nem lepődhetnek meg annyira. :/
15/41 A kérdező kommentje:
Miért lennék itt ma sokadjára? Most írtam ki először! Nem tudom hogy most elmondjam vagy ne mondjam el?
2013. máj. 21. 23:01
16/41 anonim válasza:
Védekeztél rendesen??
Ha nem, fordulj anyukádhoz, ne hogy nagyobb bajod legyen.
17/41 anonim válasza:
kezdjük azzal, hogy miért tetted és kivel. bár ennyi idősen kétlem, hogy a nagy szerelem jött el és 1 év után már megérett a kapcsolatotok a dologra... szóval?
19/41 anonim válasza:
csak érdeklődőm ez most este 11-r lett fontos? eddig nem volt?
amúgy egyet nem értek, eddig a szülök hol voltak, hogy nem vették észre?
nekem 3 kölköm van, mégis ált tudok mindent, még úgy is nem mondott el valamit, de van agyam és tudom
egyet ne felejts el, ha már dugni tudtál, vállad is a felelősséget és merj odaállni, ezt nem tanították meg? N
20/41 A kérdező kommentje:
Igen védekeztünk. Akivel lefeküdtem az is 13 éves :/ nem vagyok rá büszke!!! De annyira szeretem és ő is nagyon szeret.
2013. máj. 21. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!