Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amikor átszakad a szűzhártya...

Amikor átszakad a szűzhártya akkor úgy vérzi mint amikor megvan (nem olyan mennyiségre gondolok) hanem olyan mint a rendes vér, vagy a folyáshoz hasonló ami barna?

Figyelt kérdés
mert a barátom meg szokott ujjazni, de még nem volt olyan hogy vérzett volna, csak egyszer megijedtem mert hasonló mint a folyás de egy kicsit barnább dolog jött, de szerintem akkor nem szakította át, de mindig felszokott nyúlni eléggé, és van ahol azt mondom neki hogy ne mert érzem hogy van ott vmi ami fáj... az lehet a szűzhártya????
2009. okt. 3. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
a szűzhártya a hüvelyed bejáratánál van, tehát semmiképpen sem ott ahová felnyúl az ujjával, ha ott érez valamit akkor az a méhszájad. nem értem egyébként ez általános iskolás biológia anyag, te sosem tanultál bioszt?? a szűzhártya átszakadása egy fizikai sérülés, ami nem is feltétlenül vérzik de ha igen akkor is csak annyira mintha elvágnád az ujjad és biztosan nem lesz barna, mivel a barna színű váladék attól barna hogy sok idő telik neki míg leér a méhből a külvilágra és beoxidálódik, ez pedig általános iskolás kémia anyag.
2009. okt. 3. 17:59
 2/8 A kérdező kommentje:

nem kioktatást kértem, és képzeld el hogy voltam bioszon általános suliban...

nem azért kérdeztem hogy te itt kioktasss

2009. okt. 3. 18:08
 3/8 anonim válasza:
100%

Egyébként a szűzhártya átszakadása nem mindig jár vérzéssel. Én például abszolút nem véreztem de ez sztem egyén és partnerfüggő.

Üdv:Kishercegnő

2009. okt. 3. 18:45
 4/8 anonim válasza:
82%
nem akarlak elkeseríteni se megörvendeztetni, nem tudom melyikkel fog járni ez a hír, de lehet h a szűzhártyád már "rég" átszakadt.
2009. okt. 3. 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:
hát nem tom ... te miből gondolod ezt????
2009. okt. 3. 20:35
 6/8 anonim válasza:

Én nem véreztem mikor elvesztettem a szüzességem.

Ahova ő mélyen felnyúl az már nem lehet a szűzhártyád...

Szerintem te még nagyon fiatal vagy, olvass utána az ilyen dolgoknak, vagy beszélgess anyukáddal.

2009. okt. 5. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
A szűzhártya nem csak szex-től szakadhat át... Ha sportolsz stb. akkor is megtörténhet. Van akinek át se szakad hanem kittágul. A szűzhártyán ugyanis van pici lyuk amin kijönnek a dolgok.
2009. okt. 5. 18:10
 8/8 papagenou ***** válasza:
azt nem értem hogy miért vagy felháborodva, ha nem tudsz alapvető dolgokat, fogadd el hogy hülyeként kezelnek téged
2010. jan. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!