14-15éves lányok fiúknál miért van ez így?
Figyelt kérdés
Ha például egy fiú ilyen korban elveszti. Akkor milyen kis nőcsábász.
Ha viszont egy lány elveszti ebben a korban az mekkora egy k*rva r*b*nc
Én ezt annyira nem értem.
Én szűz vagyok.. csak suliban ezt látom... és érdekelne
2013. máj. 20. 14:51
1/7 anonim válasza:
14-15 évesen szexelni egyik nemnél sem elfogadható,aki elég érett így látja,ha a suliban azt látod ezért a fiúk menő azért látod így mert éretlen gyerekekkel vagy körbe véve
2/7 anonim válasza:
Nagyon ritka, hogy ebben a korban már érett akár a fiú, akár a lány a szexre. Legtöbbször csak szavakban történt meg.
3/7 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy lenne alapja.. hangok, legalábbis szerintem:$$ 15/l
4/7 anonim válasza:
3.
Micsoda polkorrekt fogalmazás, ment is az állami kitüntetés!
Ennyi idősen a szex csak amolyan közösségi elvárás, ezzel bizonyíthatod, hogy mennyire érett vagy, huh, már folyik a könnyem a röhögéstől, és amennyiben nem teszel ennek a szociális elvárásnak eleget, nos, nem fognak teljes értékű falkatagnak tekinteni.
5/7 anonim válasza:
Nem is fogod megérteni, olyan felfogással, ami neked van kérdező.
6/7 anonim válasza:
Nos, ez érettség kérdése, de teljesen elfogadott!
7/7 anonim válasza:
...A magyarázat: Ha van egy kulcsod, ami minden zárat nyit, az király...Viszont ha egy lakatod van, amit minden kulccsal ki lehet nyitni, az nem túl nyerő, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!