OoVvSs kérdése:
Eléggé megijedtem! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
nem rég lett pasim, de hihetetlenül (és ez tényleg nem olyan, h csak beetet) megszerettük egymást stb. az a baj, h még nem csókolóztunk, de már egy tök sima képre amit küldtem neki azt mondta, h le akar teperni és csókolgatni. most rohadtul meg vagyok ijedve mert csak 15 vagyok és még csak gondolni se akarok Olyanra! mit mondjak neki?2013. máj. 18. 18:42
11/21 A kérdező kommentje:
hát megbeszéltem vele és mondta, h nem hitte, h ez engem ennyire rosszul érint. és nem mondd ilyet többet mert tényleg fontos vagyok neki :)
2013. máj. 18. 20:04
13/21 A kérdező kommentje:
hát nem volt az! itt írták, h mondjam el neki őszintén én meg megfogadtam a tanácsukat -_- gondolkodj mielőtt megszólalsz!
2013. máj. 18. 22:19
16/21 anonim válasza:
Miért lenne kamu? Hagyjuk már. Ott voltatok, olvastátok hogy mit írt? Szerintem nem, tehát nincs jogotok kamunak ítélni. Én sem láttam persze, de ha itt ijedezik szerencsétlen, nem ezzel kellene jönni.
Amúgy remélem nem ilyen 19-20 (netán idősebb) éves pasival jársz. Egyébként a csók nem rossz dolog, gondolom úgy értette, hogy rádőltök az ágyra, mint a filmekben, és megcsókol. Ez eddig nem baj, de ha ennél durvább dolgokat írt, és esetleg még fog is, akkor elgondolkodtató, hogy csak AZT akarja. Reméljük nem. :)
17/21 anonim válasza:
Azért kamu, mert túl gyorsan megvolt a megoldás. El tudod hinni, hogy egy full tahó srác, aki folyamatosan arról beszél, hogy így meg úgy dugnálak meg, hirtelen "óó, bocsika, nem tudtam, hogy ez ennyire zavar, akkor inkább örökké szeretlek és hasonlók" stílusban kezd el vele beszélni? Nem, az ilyen otthagyta volna a vérbe és ment volna a következő csajhoz.
18/21 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tahó. Be volt indulva, a csajnak még korai lett volna, ezért stílust váltott. Facebookon vagy msn-en, vagy vmilyen közösségin beszéltek, közben kiírta ide, kapott választ és adta is tovább. Nem tudom, mi olyan hihetetlen ezen.
19/21 A kérdező kommentje:
csak h tisztázzam, nem mondta h megdugna csak egyszerűen furakat írt. és amúgy tényleg szeret és ezt nem úgy mondom, mint az a fruskák akik bárkinek elhisznek bármit. azzal meg nem tudom, h mi a baj, h gyorsan lerendeztem vele. nincs ebben semmi kamu! de igazából nem is érdekel, h te mit gondolsz. neked "ismeretlen" meg köszönöm szépen, h megvedtel és reálisan gondolkodsz!
2013. máj. 20. 09:45
20/21 anonim válasza:
Szívesen :D (ne hagyd ki az ezoterikus rovatot sem legközelebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!