Szerintetek normálisan gondolkozok? Addig nem akarom elveszíteni a szüzességemet, ameddig nem lesz nagyobb mellem
Nemsokára 16 éves vagyok de nagyon kicsik a melleim..de tényleg, nem ilyen átlagos mellméret, hanem tényleg kicsike.. és ez engem nagyon zavarna hogy úgy lát a barátom hogy szinte alig van mellem.. az milyen már?
De viszont azt se tudom hogy mikor lesz nagyobb, mert elég vékony vagyok, és a hízás se megy :S
Nem, nem gondolkozól normálisan! Bocsánat!
A kis melleket is meg lehet puszilgatni, simogatni, stb, stb! És attól még lehet szeretni egymást!
Pasiként mondom, írom ezt!
tini fiúk legnagyobb baja: Nem elég nagy a péniszem?
tini lányok baja: Nem elég nagy a mellem?
#firstworldproblems
Többet érnél vele, ha elfogadod magad úgy ahogy vagy és lesz önbizalmad.
köszönöm szépen a kommenteket, aranyosak vagytok!:)
csak nehéz vele megküzdeni, amikor szinte mindennap megszólnak érte, van hogy a legjobb barátnőm is tesz rá megjegyzést..
Nem gondolkozol normálisan.
Én se vagyok teljesen elégedett a testemmel (van némi mellem de igen kicsi, plusz széles csípő, vastag comb), viszont mikor a barátommal eljutottunk idáig, ez már nagyon nem érdekelt. Ha neki erre feláll, és megdicsér hogy szerinte szexi vagyok, akkor nem fogok ezért várni. Ha a pasimnak bejön, én nem fogadok örök szüzességet azért, mert én nem tetszek magamnak.
De ha lesz olyan párod aki érezteti veled hogy szeret, és tetszel neki úgy ahogy vagy, úgyse fogsz ilyeneken parázni. Amíg ezen aggódsz, addig látszik hogy nem vagy kész rá.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!