Mennyi ideig bírtátok az első szexnél? Mennyire hamar élveztetek el?
Figyelt kérdés
(fiuknak szóló kérdés, de válaszolhatnak lányok is h mennyi ideig bírta a pasijuk , meiknek vele volt az első) Írjatok kort is.2009. okt. 2. 13:08
1/7 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat várok.
2009. okt. 2. 13:09
2/7 anonim válasza:
Kb. fél óra petting volt, ahol elmentem. Amíg feltöltődtem, addig a lánnyal voltam elfoglalva, majd második menetként jött a szex. Kb. fél óráig tartott, szerencsére neki sem volt problémája...
Tökéletes volt, persze Neki fájt egy kicsit, főleg utána. :)
3/7 anonim válasza:
házibuliban volt, kicsit ittasan. kb 10-15percig keféltem, majd bealudtam
4/7 anonim válasza:
Lány vagyok. Az első barátom kb 40 percig tartott maga az aktus, a mostanival az első kb fél óra. De azóta már másfél óra is volt:D
(mindkettőnek én voltam az első)
5/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, az elsőnél a barátom nem ment el, de borzasztó sokáig csináltuk, úgyhogy nem panaszkodhatok :)
6/7 anonim válasza:
Az első szexnél a barátom már a pettingnél elment, és nagyon-nagyon jól esett, hogy ennyire kíván, és ilyen hatással vagyok rá, csak néztem a csillogó szemeit (persze ő tele volt szemrehányással magával szemben, de megbeszéltük, hogy ez nem gond, és hogy ettől még jobban megkívántam... tényleg nagyon szép volt. ) :) Hagytam szundizni, majd éjszaka felkeltünk, és mindenféle bizonyítási kényszer nélkül, holdfényben szeretkeztünk... az órát nem néztem, de olyan 15 perc lehetett az első.
7/7 anonim válasza:
Valoszinuleg azert teszed fel ezt a kerdest mert vagy nem birtad sokaig vagy felsz hogy nem fogod birni sokaig...Akar egy 10 eves hazassagba rendszeres nemi elettel is elofordulhat hogy 1-2 het szexmentes idoszak utan 2 perc utan ele...z az ember!!!ha pasi vagy es 1 perc utan nem birod tovabb akkor legyel te a foszereplo es foglalkozz a csajjal egy darabig...igy legalabb teleik az ido...Nem fod feltunni hogy valojaban nem bit=rtad tovabb 2 percnel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!