Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy lány (szép, okos, jó testű) még szűz 18 évesen? Miért lehet ez illetve gáznak tartjátok-e?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 19:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz,jó az.
2013. máj. 15. 20:04
 12/22 anonim ***** válasza:
nem gáz
2013. máj. 15. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

én is így voltam addig amíg meg nem ismertem barátomat.

igen, mondják a férfiak hogy főnyeremény, stb.

és tényleg jó, hogy nem veted oda magad bárkinek.

viszont én azzal a problémával szembesültem, hogy míg a barátom már tapasztalt volt, mert volt előttem komoly kapcsolata, én nem. minden új volt, és voltak emiatt nézeteltéréseink, mert nem értette, hogy én a lassabb tempót igényelném, sok idő volt összeszokni. az talán előnyösebb felállás, ha kölcsönösen az elsők vagytok egymásnak.

és amíg ismerkedtem, akkor is volt, hogy arra, hogy szűz vagyok, azt mondták a pasik hogy milyen jó, de közben meg másképp kezeltek onnantól, hogy ezt megtudták. és utána beszéltem párral erről, és kiderült, hogy azért, mert tartottak attól, hogy ők lesznek azok, akik megrontanak.

szerintem fontos a szexuális nyitottság, hogy ismerd magad, és tudd, hogy mire van igényed. mert amíg nem tudod, könnyen melléfoghatsz párválasztáskor.

de az is fontos, hogy a megfelelő emberrel veszítsd el, mert akkor lesz igazán értékes élmény.

ezt most azért mondtam, hogy kicsit árnyaltabb képet kapj a dologról.

sok sikert a keresgéléshez!

2013. máj. 15. 20:16
 14/22 anonim válasza:
78%

Én is majdnem 19évesen veszítettem el a szűzességemet a mostani barátommal :) Nekem is volt sok barátom, de egyiknél se éreztem azt, hogy megérdemelne :) Én is kézilabdázok 11 éve, meg táncoltam 6 évig és atlétika de ezenkívűl még megannyi sport, amiktől az alakomat köszönhetem. :) Okosnak tudhatom magam mert 4.2 az átlagom. És sokak szerint szép vagyok, a barátom szerint is nyílván. Nem voltam soha sem könnyűvérű és nem is leszek! Ez nevelés kérdése is :) Szóval vannak még normális lányok, csak nyitott szemmel kell járni :)

19L

2013. máj. 15. 20:30
 15/22 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló, én fiú vagyok, és az adott lány az egyik legjobb lánybarátom, de azt hiszem kezdek többet érezni.. :) csak nem tudom hogyan van ez így a lányoknál, megkérdezni tőle meg bunkóság lenne (, nem?)
2013. máj. 15. 20:35
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

Ki nem szarja le,hogy más szerint mi gáz,vagy mi nem az.Csak a nyomorékok engednek a társadalmi nyomásnak.Én 22 vagyok és még nem dugtam.Mégse dőlt össze a világ.Majd,ha úgy érzem,hogy alkalmas párt találtam,akkor az is sorra kerül.Addig meg kibírom.

22/F

2013. máj. 15. 21:00
 17/22 A kérdező kommentje:
nem igazán érdekelnek a 22 éves szűz fiúk, de azért köszi :)
2013. máj. 15. 21:23
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Ki mondta,hogy azért írtam,hogy érdekeljen?Csak leírtam,hogy nyomorék az,aki azért veszti el,mert más azt mondja,hogy el kell.
2013. máj. 15. 21:36
 19/22 A kérdező kommentje:
jó, de ezt senki nem kérdezte
2013. máj. 15. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

-nagy igényű

-prűd mint a sz@r

-vagy egyéb lelki okok

ha az utóbbi miatt, akkor semmi gond

f19 szűz vagyok én is, de tagadni szoktam általában

2013. máj. 16. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!