Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Te lefeküdnél vele az én...

Te lefeküdnél vele az én helyemben?

Figyelt kérdés
Pár hete megismertem egy férfit egy fesztiválon, egy másik országban lakik, találkoztunk párszor, pettingeltünk, viszont amikor belémhatolt volna, nagyon feszített és fájt, ezért nem erőltettük a dolgot, beleszerettem, őrülten jól csókol, jövő hónapban újra találkozunk, és talán lesz több is köztünk mint csók, tartok kicsit a szextől de nagyon kívánom őt. Te lefeküdnél vele az én helyemben? Tudni kell róla hogy 25 éves, nagyon jófej, forróvérű pasi. Én meg 18 vagyok.

2013. máj. 11. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán bízol benne az a baj.
2013. máj. 11. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:
A bizalommal abszolút nincs baj :D
2013. máj. 11. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem feküdnék le vele. Amúgy a te életed azt csinálsz vele amit akarsz. Van aki a felmosórongy és van aki csak nézi a felmosórongyot.
2013. máj. 11. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
ribanc szagot érzek
2013. máj. 12. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel még annyira nem ismeritek egymást, így talán nem lenne a legjobb ötlet, de a te életed :)
2013. máj. 12. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Szűz vagy még?
2013. máj. 12. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok.
2013. máj. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!