Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ilyenek? (lent)

Miért ilyenek? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves vagyok, és még szűz, de az osztályom nagyobb fele már nem az.. Meg mindig azzal menőznek, hogy a hétvégén voltak bulizni és egyszerre 5 pasival voltak együtt.. Szerintem inkább ez égő, mint menő.. Ebből csak az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen a legtöbb tini??

15/L

2013. máj. 10. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert hülyék, ne foglalkozz velük minden korosztályban vannak hulladékok, le kell tojni őket.
2013. máj. 10. 18:46
 2/11 anonim válasza:
100%
Hmmm fogós kérdés! Szerintem senki se tudja rá a választ de az bizonyos hogy a mai fiatal csajok több faszt fognak mint kilincset 16 éves korukra sajnos! Valami nagyon el van cseszve sajnos
2013. máj. 10. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Itt van a kutya elásva: "menőznek". Senki sem tudja (rajtuk kívül), hogy igaz-e, amivel menőznek.. Ne légy buta, itt nem Te vagy a fekete bárány :) Nem kell foglalkozni velük. Ennyi
2013. máj. 10. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:

A másik oldala,hogy bulizni jártam 5 fiu tarsaságában de egyikkel sem volt soha semmi mégis lek.rváztak a csajok. :D Az egyik meg is akart verni.

Amugy ne foglalkozz veluk. Amiz mondanak abbol gyököt kell vonni,ha meg mégis 100% igaz akkor ez szánalom2013. Csak remélem hogy nem.ezek fárasztanak a "terhes lehet?" kérdésekkel.

2013. máj. 10. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán kell az ilyet elhinni, vagy elég a ribanc szóval illetni az őket.
2013. máj. 10. 19:01
 6/11 anonim válasza:
Hogy miért ilyenek? Miért kezdenek el cigizni? Miért kezdenek el piálni? Mert menők akarnak lenni. Aztán jönnek az ilyen szövegekkel, hogy "Jujj! Te még nem?" és kinevetnek. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Most még vagány nekik, de amikor majd a fél város lek*rvázza őket, majd magukhoz térnek. És ha nem? Akkor pedig egy dolgot mondhatok: Mindenki azt csinál az életével amit akar. (Mindenki úgy sz*rja el, ahogy akarja)
2013. máj. 10. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Hidd el még ők is szüzek,csak ezzel próbálnak menőzni,kitűnni a többiek közül... ne higyj nekik,hülyeség minden szavuk!:)

ÉS emiatt ne menj bele olyanba amit nem szeretnél,csak azért mert már ELVILEG nem szüzek...

2013. máj. 10. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Van rá egy százasom hogy az se igaz h buliba mennek hétvégén...
2013. máj. 10. 20:12
 9/11 A kérdező kommentje:
De igazak amiket mondanak, meg mindenkinek látni kéne, hogy néznek ki, milyen rajtuk smink... De az osztály feléről tudom ,hogy nem kamuzik, a másik része pedig gondolom csak " menő " próbál lenni..
2013. máj. 10. 20:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha még nem láttad, nézd meg az Amerikai szépség című filmet. Nem mind az, aminek látszik.
2013. máj. 10. 21:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!