Nagyon elszeretném már veszíteni a szüzességemet de egyszerűen nemjön össze.:S Eddig két barátnőm volt mindkettővel eljutottunk addig h a következő találkozásnál már tuti h megtörtént volna a dolog, de mindkettőnél pont azelőtt lett vége a kapcsolatnak.:S Ők is szerettek engem, meg énis őket, tehát nemcsak azért szedtem fel őket. Mindenképp olyan lánnyal szeretném elveszíteni, akit szeretek. Elég jóképű vagyok, de sajnos nemtudom kihasználni, mert nagyon félénk vagyok.
Ami fontos, ha elsőre nem is, de ne keseredj el, nem csak leszbikus nőkkel és nagynak látszódó kislányokkal van teli a disco, legalábbis nem mindenhol.
2009. okt. 2. 14:49
12/19 anonim válasza:
Kb én is így vagyok vele(L). Ha csak dugni akarsz akkor van rá bőven lehetőséged.
Ha komolyan gondolod, hogy olyat akarsz akit szeretsz is akkor ne ez legyen a napi gondok között, mert tudom milyen sz@r érzés. Kezdj ismerkedni és légy laza és legyen önbizalmad, a félénkséggel nem fogsz sokra menni akármit (de azért nem nyomulj) akarsz a lánytól.
Sok sikert!
2009. okt. 2. 15:18
13/19 anonim válasza:
Szerintem se erőltesd és görcsölj rá,akkor össze fog jönni egy normális kapcsolat és úgy más lesz elveszíteni.
14:47-es: Nagy kihívás volt nekem a hozzászólásod. :) Simán bekerülhetne egy nyelvtankönyvbe,hogy pótolja ki a hiányzó szavakat,tagolja mondatokra és értelmezze a szöveget. :)) Azt hiszem sokadik olvasásra sikerült! :D
2009. okt. 2. 16:31
14/19 anonim válasza:
16:31! Teljesen igazad van, én is szenvedtem vele egy ideig, mire kiböngésztem a válaszoló írásának lényegét! :D Kérdező! Én is szűz vagyok (lány), néha én is úgy érzem összenyom a társadalom sugallata, siettetése... :( De én megpróbálok megmaradni amellett, hogy nem megb...atni fogom magam, hanem lefeküdni, szeretkezni fogok a szerelmemmel. :) Szerintem te se görcsölj rá a témára, nem érdemes!
2009. okt. 2. 16:45
15/19 anonim válasza:
talizunk ? :D járunk és velem elveszted :D najó vicceltem amugy ne foglalkozz vele én örülnék egy olyan pasinak akinek én vehetem el a szüzességét :) 18/L
2009. okt. 2. 22:00
16/19 aftersex válasza:
naggyáábÓl eggyetértek az előttem szólókkal,,.. de a 30évesen elveszített szüzesség az igaz szerelmeddel nemsok jóra vezet
2009. okt. 2. 22:09
17/19 anonim válasza:
Ne görcsölj,nem maradsz le semmiről!De ne ez legyen az életcélod:)Várd meg azt a lányt akivel érdemes:)Am ez tök jó benned h "olyannal szeretnéd elveszíteni akit szeretsz":)am én is szűz vok,bár lett vna pár alkalom nem az volt az igaz szerelem...és nem is bánom h nem történt meg:) 17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!