Miért történik ez velem? :S
Nagyon elszeretném már veszíteni a szüzességemet de egyszerűen nemjön össze.:S Eddig két barátnőm volt mindkettővel eljutottunk addig h a következő találkozásnál már tuti h megtörtént volna a dolog, de mindkettőnél pont azelőtt lett vége a kapcsolatnak.:S Ők is szerettek engem, meg énis őket, tehát nemcsak azért szedtem fel őket. Mindenképp olyan lánnyal szeretném elveszíteni, akit szeretek. Elég jóképű vagyok, de sajnos nemtudom kihasználni, mert nagyon félénk vagyok.
18/f
Szerintem pont azért mert ennyire szeretnéd már elveszíteni, pont azért nem jön össze.
Honnan tudod egyébként h következő alkalommal már megtörtént volna?
Mert emellett döntöttél (lehet tudatlanul), vagy szülői program miatt. Vagy, nem hiszed el, hogy képes vagy rá.. Vagy csak egyszerűen azon agyalsz, hogy nehogy szűz maradj!!
Láttad a Titok c. filmet? Csak egy mondat "MINDEN GONDOLAT MEGELEVENEDIK"
Sok sikert!
"Nagyon elszeretném már veszíteni a szüzességemet"-bocsi, de úgy hangzik mintha egy 14 éves kislány mondaná, csak mert "olyan ciki hogy szűz vagyok. " talán nem rájuk akarsz hasonlítani, igaz?!
Ne parázz, várj az igazira és ha megtalált legyél bevállalós (de enm nyomulós!)
Sok sikert
üdv
L19
nem kell annyira koncentrálnod arra,h tuti hogy megkell történni!!!Ez sosem jön be!!:)
Inkább várd türelmesen!!!Én is az vagyok(L),(nem mintha nem lett volna rá alkalom),és nem érdekel,hogy ki mit mond!Ha elitélnek érte,akkor meg ba**ok rájuk!nem fogom csak azért magam megba***ttni,mert hogy egy szűz emberrel kevesebb lessz a világon,vagy mert valami elitél,megvet érte,vagy mert éppen ez ciki lenne!!!Egyáltalán nem az!!!:)ne akard csak ilyenekért elvesziteni...én ugy vagyok vele,hogy jön majd valaki,aki megérdemel,és meg is kap!!!:)...várj türelmesen...nekem is van néha olyan érzésem,hogy elakarom vesziteni,de ne m teszem!!!:)
na figyuzz, 24 vagyok, a csajommal discoban ismerkedtem össze, és ott egyből b_s lett mosdóban.
Szval mennyél zajos helyre, ott még a legnyulabb viselkedésed sem látharó. Így azt vissza se riadnak majd.
Ami nap 1 b_i-EMÓst hajítottunk be a tömegbe( ahány hétből áll 1 év, annyiszor festette a haját a csávó, hogy csajt fogjon, de nem fogta fel, az máshogy működik(nem olyan mint 1kor a s_be kuki) csináltunk neki aztán ezt azt discoban), másnap arra keltünk, hogy a sedamban összevannak bújva és hát b_ak az új, első nővel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!