Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik prosti nélkül tudták elveszíteni a szüzességüket 25 évesen, vagy később?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem fordítsad meg a kérdést! Vannak itt olyanok, akiknek prostihoz kellett elmenni, hogy ott hagyják a szüzességüket?

A te kérdésed azt sugallja, hogy itt mindenki béna.

2013. máj. 4. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
1: Sztem a 25 even van a hangsuly, mert szinte mindenki korabban.
2013. máj. 4. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok és még nem tudtam, és szerintem nélküle nem is fogom tudni
2013. máj. 4. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, én! Pontosan 25 éves voltam, amikor megtörtént. Egy vidéki városban élek, ahol a magamfajta embernek borzasztóan nehéz ismerkednie. A legtöbb lány borzasztóan zárkózott vagy lehetetlen igényekkel rendelkezik.

A középsuliban egyik lány sem vett komolyan, nem is volt semmi. A vége felé elvileg lett volna egy lehetőségem, de elpuskáztam, mert akkor nagyon szerelmes voltam egy másik lányba, aki sajnos nem jött össze. (Azóta is bánom, deház fene se tudta ezt előre!)

Utána különböző munkahelyek, egyiken sem volt szóba jöhető nő, vagy kapcsolatban volt vagy én nem jöttem be neki vagy fordítva. Időközben elkezdtem a Fősulit, ahonnan lett is később barátnőm, de a lány, akivel megtörtént, máshonnan. Egy rokonom baráti társaságával elmentem bulizni és később megérkezett az egyik ismerősük a lányával. Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget táncoltunk és a többiek, amikor látták ezt, gondoskodtak róla, hogy máskor is meghívják őt. A többi pedig már az én dolgom volt, elkezdtünk találkozgatni és végül összejöttünk. sok idő telet el a szexig, mivel ő is szűz volt, de végül megtörtént és csodálatos volt! Ő tizenéves volt akkor, ami pont a legjobb választás volt az én esetemben, mert így pár év késéssel ugyan, de én is átélhettem azt, amit mások pár évvel korábban, az első csók, petting, szex eszméletlen élményét! :)

2013. máj. 4. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk össze kéne szedni magad és nem siránkozni, és máris nem prostihoz kéne első körben futkosni - ennyire már nem lehettek szánalmasak.
2013. máj. 4. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 20F vagyok szűz és a munkatársaim nekem is azt mondták, hogy "te jó ég :OO" ráadásul egy barátnőm sem volt, tehát az összes többi dolog amit fiúk a lányokkal csinálhatnak közösen, kizárva... És azt mondták a hülye munkatársaim, hogy "hogy bírtad ki eddig? én azonnal elmentem volna egy ribihez legalább a 18. szülinapomon és az se érdekelt volna, ha roma. :O" Szóval a válasz szerintem, hogy vannak ugyan olyanok akik prosti nélkül vesztették el, de van aki még 25 év felett sem vesztette el mondjuk a mai napig, aki meg nem bírt várni addig, mert szekálták az osztálytársai vagy munkatársai az meg prostival. :)
2013. máj. 6. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kötötted a munkatársaid orrára, hogy szűz vagy?
2013. máj. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!