Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit gondoltok erről? SÜRGŐS

Ti mit gondoltok erről? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Az előbb átjött a szomszéd srác beszélgetni, még múlt héten beszéltük meg, hogy ma átjön és csak most tudott mert mixer és most végzett. Mindegy.

És hát a beszélgetésből petting lett... már eleve ettől hülyén érzem magam, de másfelől meg nagyon jó volt és nagyon be vagyok indulva a sráctól és ez fordítva is igaz.

Most hazaugrott gumiért meg azt mondta hogy "előkészül" vagy mi, és megbeszéltük, hogy visszajön és hát folytatjuk...

Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik, hogy van bnője...:\ illetve én még szűz vagyok és tudom hogy a többség azt mondaná, hogy nem így kéne elveszítenem... de szerintem ez nem fontos, hogy hogyan veszítem el... na midnegy. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, még kb. 10 perc és átjön szóval HELP

2013. máj. 2. 22:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

hány kört futottatok?

nem fájt?

2013. máj. 3. 13:55
 22/32 A kérdező kommentje:
sokat, nemtudom :DDD egy kicsit az elejen :)
2013. máj. 3. 14:22
 23/32 anonim ***** válasza:
66%

Azt még én vagyok lepontozva a sok buta birka által LOL

Persze majd ilyen szituban pont az lesz neked az első hogy felgyere a gyakorira :D Hagyjuk már :D Meg majd több kört nyomtok amikor az elején óvatosan kell bánni a lánnyal :D Takarodj már máshova a kamu szövegeddel,bár amint láthatod egy csomó ütődött bevette :D

2013. máj. 3. 14:36
 24/32 A kérdező kommentje:

hááát kedves utolsó sajnálom ha nem hiszed el :) vagyis igazából nem sajnálom mert nem érdekel :D nem szoktam hazudozni, ilyenre meg végképp nincs időm, hogy ilyet találjak ki, meg miért tenném ?! de persze mindenki magából indul ki.

egyébként igaz, nem ez szokott lenni az első gondolatom, hogy gyorsan kiirjam a kérdést de eszembe jutott hogy van itt egy profilom és gondoltam amíg nincs itt megkérdezem a jónépet mégis mit gondolnak erről :D

És igen, több kör volt, bármilyen hihetetlen. Bár ez igazán nem tartozik senkire, csak kérdezték és névtelenül miért ne válaszolhatnék...

Nem volt óvatos egyáltalán ami kicsit "bántott" is, meg zavart az elején, de gondoltam mégse várhatok el tőle ilyet mivel ez nem egy párkapcsolat meg nem szeretjük egymást meg semmi, csak jó volt együtt egyszer. Ennyi.

Köszönöm azoknak akik értelmes választ tudtak adni... Akik meg nem hiszik el, hogy ez igaz, hát ez van. Én nem hazudok :)

2013. máj. 3. 19:48
 25/32 Horviver válasza:
43%
Ilyet... Tuti hazaugrott felkészült egy kamagrával, aztán megmutatta a magyarok istenét :D
2013. máj. 3. 20:38
 26/32 A kérdező kommentje:
jaj de vicces :D
2013. máj. 3. 20:49
 27/32 anonim ***** válasza:
59%

Szüzesség elvesztés előtt az ember szarrá izgulja magát és tűkön ülve várja hogy megtörténjen a dolog.Nem fog felmenni olyankor az internetre hogy elújságolja mindenkinek a közelendő aktusát :D

Szüzesség elvesztéskor a szex nem éppen a legkellemesebb a csajnak,érdekes módon te meg több kört végig futottál a sráccal,ja persze :D

Aki 17 évesen is szűz lány létére az már megválogatja hogy kinek adja oda a szüzességét.Vannak r*bancok akik leszarják de ők már 15 évesen elveszítik

Továbbá rengeteg kamu kérdést írnak itt a gyakorin.Voltak elégé hihető sztorik amiket még én is bevettem és a végén bevallották a kérdezők hogy csak kamuztak pedig sokkal reálisabb történetet találtak ki mint te :D

2013. máj. 3. 21:03
 28/32 A kérdező kommentje:

nem mintha érdekelne a véleményed ezek után, de akkor is hangsúlyoznám: NEM KAMU -.-

volt már pár barátom, de szexig eggyel se jutottam el, csak petting volt. mindegy miért, nem ide tartozik. sajnos sokszor csalódtam, ezért jutottam el erre a szintre, hogy már nem érdekelt kivel és hogyan, csak történjen meg. tudom, hülyén hangzik, de erre nem kérek kommenteket mert em tudjátok mi áll a háttérbe.

bármilyen hihetetlen, akkor ezek szerint nem vagyok olyan mint a "többi lány".

nem mondtam hogy kellemes volt az első... és nyilván nem úgy értettem a köröket hogy szünetek nélkül vagy pár perces szünetekkel -.-

ja, és nem elújságolni akartam mindenkinek, csak feltérképezni a helyzetet, hogy ehhez mégis hogyan állnak az emberek. a vitát nem kívánom folytatni :):):)

2013. máj. 3. 21:30
 29/32 anonim ***** válasza:
52%
Bla bla bla mégis miért érdekelne téged más véleménye?Hagyjuk már pontvadász :D
2013. máj. 3. 21:36
 30/32 A kérdező kommentje:
szerintem ne velem foglalkozz hanem magaddal baby :D hidd el, jobb elfoglaltság.
2013. máj. 3. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!