Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tartják cikinek ha...

Miért tartják cikinek ha valaki manapság még szűz 17-18 évesen?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 20:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem én már nem vagyok szűz, az egyik barátnőm mondogatja mindig hogy milyen ciki. ( 18 lesz. )
2013. máj. 2. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a ciki, ha eretlenul, nem komoly parkapcsolatban, szerelem nelkul veszititek el...
2013. máj. 2. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen kicsit cikinek tartottam magamra nézve. 22 évesen ugyanitt tartok, ugyanebben a cipőben, csak azóta benőtt a fejem lágya és másképpen vélekedek a világról. :) Kölcsönös szerelemre és komoly kapcsolatra várok, egyéb esetben nem látom értelmét a szexnek. 22l
2013. máj. 2. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:

20/F lassan 21

Nem hiszem, hogy ciki lenne és nem is szégyellem (persze én haverjaim is szoktak ugratni vele, de ehhez semmi közük, mert az én döntésem). Már nagyon sok lányt meg kaphattam volna (koleszban egyenesen felajánlották már páran) viszont én azt akarom, h az igazival legyen az első. Akiért most oda vagyok ő is szűz még és ő sem szégyelli a dolgot. ;-)

2013. máj. 2. 23:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Jo olvasni, hogy vannak meg ertelmes fiatalok :)
2013. máj. 2. 23:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Mert ezt vetítik a sok agymosott, média által hipnotizált, a tv előtt felnövő embernek. Tessenek csak megnézni a tiniknek szóló filmeket(ahol a pitéket b@sszák és egyéb dolgokat, meg még ezernyi más bugyuta film amelyek egytől-egyig erről szólnak), mind-mind ezt közvetíti. A nép aztán ettől bólogató Jánossá válik, miközben nem fogják fel, hogy valójában mit művelnek velük. Kevesek tudnak csak ellenszegülni a külső nyomásnak, ezek vagyunk mi, a lenézettek. Nekem is tettek régebben különböző megjegyzéseket a szüzességemre vonatkozóan. Ilyenkor csak mosolyogtam az illetőre és nem szóltam egy szót sem, mert fölösleges lett volna. Azóta is szűz vagyok ugyan, emiatt kissé különc is, de jól érzem magam. A Jánosok meg éljék csak a kis álomvilágukat, ennyi örömük hadd legyen nekik is.

../f

2013. máj. 2. 23:39
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Miért foglalkoztok azzal hogy más minek tart titeket??
2013. máj. 3. 10:25
 18/19 anonim válasza:
én 18 voltam, és szerelmes... szép emlék. bár akkor már cikinek gondoltam, de hogy miért azt már nem tudnám megmondani....
2013. máj. 3. 16:18
 19/19 anonim ***** válasza:

24 FFI szűz. Azért kváncsi lennék, mit szólna a leendő arátnőm. Biztos lenézne és tapasztaltlannak tartana. Kérdem én: ő nem így kezdte?????

Jah hogy nem, mert 16 évesen átesett rajta...

Ez ám a tapasztalt hozzáállás.

A legtöbben elfelejtik: a szexet rövid időn belül el tudjuk sajátítani, ez a 2 félen múlik. Az emberekhez semmihez nincs türelmük, ész nélkül élni ebben a hülye világban.

2013. máj. 3. 20:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!