Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi az oka annak, hogy minden...

Mi az oka annak, hogy minden pasi dob ahogy kiderül, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
18 leszek és már a harmadik pasi dob gyakorlatilag közvetlen az után, hogy megtudja szűz vagyok. Félnek a szüzektől? Vagy nem merne megdugni alkalomadtán? Valaki ezt magyarázza el nekem

2013. máj. 2. 17:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
nekem egy kincs lennél:)Nem tudom mi bajuk vele.
2013. máj. 2. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rossz embereket fogtál ki,akiknek csak szexre kellettél volna,viszont így már nem volt meg,amit akartak.
2013. máj. 2. 17:17
 3/11 anonim válasza:
Mert azt gondolják hogy ha szűz vagy akkor semmi intimet nem fogsz csinálni velük.Mond nekik hogy ha tudnak kicsit várni megteszed.Mert bizony egy kapcsolatban kell intimitás is(főleg a pasiknak)!
2013. máj. 2. 17:18
 4/11 anonim válasza:
én biztos nem szakítanék ha gondolod írj privit..
2013. máj. 2. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
És feloy válaszába az is beletartozik, hogy örülj, hogy így alakult. Egyébként ne aggódj, a legtöbben szeretik a szűz nőket :) ;) Nekem volt egy barátnőm, aki 24 évesen vesztette el, velem :)
2013. máj. 2. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért mert nem akartak tőled mást, csak a szexet, és volt bennük annyi gerinc, hogy nem vették el a szüzességed. Vagy lehet, hogy félnek, hogy majd mással is ki akarod majd próbálni..
2013. máj. 2. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Imádom a szüzeket!25/f
2013. máj. 2. 17:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert buták. Én még örülnék is neki :)
2013. máj. 2. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy idióták, én is szűz vagyok, lehet ezért gondolom így, de szerintem nincs annál izgatóbb, amikor a csúcsra juttatok egy lányt :-), akár viszonzás nélkül is :-)
2013. máj. 2. 19:15
 10/11 anonim válasza:
52%

Megpróbálok válaszolni. Először is állandóan azt mondják a nők, hogy ők többet akarnak és hogy a férfi várja ki amig egy szüz lány elérkezettnek érzi az időpontot és tökéletesen megbizik a pasiban. Ez lehet hónapok vagy akár évek de olyannal is találkoztam aki azt mondta, hogy a házasságig még kézzel sem lehet hozzá érni. Aztán vagy sikerül vagy nem. A lényeg az, hogy hosszu ideig várhatunk és akkor még a lány rájöhet, hogy nem olyan az igazi. Aztán kezdhetjük egy másik szüz lánnyal előlről. Szóval a szüz lányt tejben-vajban kell fürdetni várni a világ végéig és a végkifejlett bizonytalan. Talán arra gondolnak a többi férfiak is, hogy rövid idő után könnyebben megismerheti egy olyan lányt aki már volt férfival és ha nem összeillőek akkor mindegyik kereshet másat.

Mi van ha mégis beadja a lány a derekát aztán rájön, hogy a szüztelenitéssel barátja fájdalmat okozott neki amit nem tud feldolgozni?

Első komoly kapcsolatomban három évet vártam egy szüz lányra amig lefeküdt velem. Utána rájött, hogy van más pasi is. Akkor arra gondoltam, hogy valóban az a fontos számomra, hogy senki ne járjon benne előttem vagy az, hogy hamar megismerjük egymást és élvezzük az együttlétet és a szexet is. A mostani párommal 5 éve együtt vagyok. Nem volt szüz és két hónap után együtt voltunk. Azóta is kitünő a kapcsolatunk. Akkor meg minek kell vadászni a szüz lányokat?

2013. máj. 2. 19:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!