Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyitől ugye nem lehetek terhes?

Ennyitől ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kedden kellett volna megjönnie,de nem jött meg,ezért tegnap lefeküdtem a barátommal.(Ez volt az első) elősször csak pettingnek indult és kivertem neki,aztán csókolózgattunk stb...és betette kb fél percre..aztán húzott rá gumit,abban elment és kivette. aztán később megint pettingeltünk és a cucc a hasam aljára folyt,de vigyáztam,h oda ne menjen..de a dolog közben ő is verte magának aztán azzal a kezével ujjazott meg engem. ennyitől lehetek terhes? vegyek esemény utánit? és 18 év alatt felírja az orvos szülő nélkül? jah és a hasam az fáj,mintha megakarna jönni,de már keddre kellett vna és már szombat van..igaz nekem nem mindig pontosan jön meg szokott késni pár napot,de nagyon félek,ugye ennyitől nem lehetek terhes?
2013. ápr. 27. 23:34
1 2
 11/15 Mókusgyilkos ***** válasza:

utolsó: nem derült ki hány éves így a "késik" eléggé relatív.

persze én nem vagyok csaj de amennyire én tudom azért 1 jó időbe bele telik mire rendesen beáll a ciklus nem?

2013. ápr. 28. 01:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, kizárt, hogy ettől terhes legyél.
2013. ápr. 28. 11:40
 13/15 A kérdező kommentje:
17 vagyok és 12 éves korom óta megvan. Eddig még soha nem jött meg napra pontosan..volt,h egy hónapot kimaradt az első időkben,aztán hol 1-2-3- nappal előbb vagy később jön meg..van hogy egy héttel előbb vagy később,ezért félek.. fáj a hasam meg minden, érzem az "előjeleit" de még sehol semmi..:S
2013. ápr. 28. 11:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj egy tesztet. Vsz. negatív lesz, megnyugszol, és megjön.
2013. ápr. 28. 11:47
 15/15 anonim válasza:
Az idegességtől is késhet a menstruáció. Próbálj meg megnyugodni
2013. ápr. 28. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!