Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Picikét 'cikinek' tartom,...

Picikét 'cikinek' tartom, hogy még szűz vagyok. A barátomnak hogy mondjam meg? Félek, hogy lenéz majd e miatt!

Figyelt kérdés
19l

2013. ápr. 27. 15:34
1 2
 11/16 anonim válasza:

Helló!

Ez elég általános probléma.. És nem is újdonság. Én találkoztam olyannal is ,hogy azt mondta, a lány,hogy szűz mert ugy érezte , hogy nincs elég tapasztalata, és milyen ciki lesz ha ... Aztán ment a hanta, hogy nem mindig vérzik, bla, bla, bla.

Mindenesetre olyan egyszerű egy ilyen hazugság-spirlba belekerülni. Az ember fia, vagy lánya mond valamit az elején, még az sem biztos, hogy hazugságnak szánta, meg az sem biztos, hogy komoly a kapcsolat, csak siman kicsúszik a száján....

Van ilyen.

A kérdés az hogy mennyire rendül meg a bizalom, ha megmondod, hogy rosszúl tudja. Simán van olyan pasi aki megijed, a felelősségtől vagy valami más hülyeség van a fejébe, és nem akar szűzlánnyal lenni. Aztán azt mondja, hogy ha ebben a fontos dologban hazudtak neki, akkor mi lehet a többi dologgal kapcsolatban?!?!

Szerintem még ma meséld el neki egy szép tavaszi séta keretében. Nem érdemes húzni halasztani.

Azért kíváncsi lennék, majd hogy hogy reagált:-)

Üdv Ragya

2013. ápr. 27. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ezért lenéz akkor örülj hogy megszabadultál egy szánalmasf@szkalaptól.
2013. ápr. 27. 17:08
 13/16 anonim válasza:

Én még örülnék is neki hogy szűz a leányzó. Megtiszteltetésnek tartanám hogy velem fekszik le először. Nem úgy mint azok a lányok akik 13-14 évesen elveszítették szüzességüket.

21F

2013. ápr. 27. 17:22
 14/16 anonim válasza:

Szia!

Én 22 voltam amikor elveszítettem a szüzességem és én is pont ettől féltem, hogy hogy mondjam meg a barátomnak (25 éves), aki már igen gyakorlott volt a témában, ráadásul Ő pont az a nagy vagány srác, akinél lehet aggódni az ilyen dolgok terén. Aztán mikor oda került a sor egyszerűen jött minden magától. Nem volt gáz hogy nem feküdtem le addig senkivel, élvezte hogy Ő lehetett nekem az első. Sőt azt mondta hogy igazából majdnem biztos volt abban, hogy még nem feküdtem le senkivel előtte. Értékelte az őszinteségem és azt hogy nem vagyok egy ribanc aki fűvel fával ágynak dől...

Szerintem nincs ebben semmi ciki. Én nem bánom hogy 22 évet vártam a dologra, mert tényleg egy olyan emberrel feküdtem le akiben maximálisan megbíztam, tudtam hogy vigyáz rám.

Azt javaslom , hogy te is csak azzal tedd meg aki megérdemli hogy olyan dolgot adj neki, amit már senki másnak nem adhatsz az életben, csak neki!!! És persze csak akkor ha késznek érzed magad és úgy érzed hogy nem fogod megbánni a tettedet.

Én nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk a barátommal, aki kifejezetten büszke rá, hogy az előző barátnőivel ellentétben, akik boldog boldogtalannal ágyba bújtak, én más vagyok. :)

Szóval ne izgulj, ha fontos vagy neki akkor megérti és díjazza majd a dolgot, ha meg ezt elítéli akkor mehet a francba... mert akkor ribancokra vágyik, nem egy érett, okos nőre, mint Te :)

Kisregény vége :) Majd számolj be azért, hogy ment. Na meg persze kérdezz nyugodtan!

Szió!

Ditta

2013. ápr. 29. 13:40
 15/16 anonim ***** válasza:
"szamolj be, hogy ment"...xD
2013. máj. 23. 12:54
 16/16 anonim válasza:
nem úgy gondoltam hogy SZÁMOLJON BE!!! :)
2013. máj. 23. 21:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!