Átlagosan egy pasi örül egy szűz lánynak, vagy nyűgnek tartja?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 22:02
12/17 anonim válasza:
Én örülnék neki, de még nem adatott meg ilyen lánnyal találkoznom. Igen, kicsit más képen kell kezeli a dolgokat, de ez nem nyűg, akinek az, az keressen magának mást:)
13/17 anonim válasza:
Egyik sem, nem erény és nem is nyűg.
15/17 anonim válasza:
Én azt vettem észre, mint lány, hogy változó. Nekem alakult egy sráccal a dolog, először azt mondta, hogy örül, hogy szűz vagyok, hülyített pár hónapig, aztán lepattant egy ribanccal. :) Szóval sose lehet tudni. :)
16/17 anonim válasza:
Nekem azért nyűg, mert én csak egy rossz emlék vagyok másnap reggel...
17/17 anonim válasza:
még hogy nyűg.... a hűlyéknek igen 1 normális igazi férfi a legnagyobb megtiszteltetésnek veszi .... én speciel már rég nem vagyok szüz de nekem az álom 1 szüz csaj akivel leélhetem az életem csak sajna a mai nők ....... szal nehéz dolgom van találni 1 normálisat de rajta vagyok
20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!