Mit csináljak? Tényleg szűz vagyok még!
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval, és nem sokára már az első szexemnél fogok járni, de tényleg nem voltam még fiúval tehát szűz vagyok, de a szűzhártyám meg már úgy néz ki mintha dugtam volna már. (maszti, tampon...) Azt fogja hinni hogy hazudok neki?2013. ápr. 21. 21:19
1/9 anonim válasza:
azt hiszed, látni fogja a szűzhártyádat??
2/9 A kérdező kommentje:
nem, csak érezni fogja hogy milyen könnyen becsúszott a ...
2013. ápr. 21. 21:21
3/9 anonim válasza:
szerintem örülni fog a szeretkezésnek és nem a szűzhártyádat fogja nézni mikroszkóppal!!
4/9 anonim válasza:
szerintem hacsak nem nőgyógyász, nem fogja tudni megállapítani, hogy valami "nem stimmel"
5/9 anonim válasza:
Mivel masztiztál már,uborkával vagy ujjal??
Ha az ujjaddal,akkor nem vagy még annyira kitágulva,hogy észre vegye..a tampon meg olyan vékony,hogy az nem tágít ki annyira,hogy csak olyan könnyen becsússzon neked egy pénisz!!
Hidd el,ahhoz,hogy könnyen be tudjon csúszni,ahhoz már egy ideje használatban kellett volna lenned!!Persze,ha vibrátort vagy valami olyan vastagságú tárgyat dugdostál már fel magadnak ami olyan mint egy pénisz,akkor könnyen meglehet,hogy nem lesz nehéz dolga a srácnak.
23/N
6/9 A kérdező kommentje:
nem dugdostam semmit fel magamnak, az ujjaimon kívül...
2013. ápr. 21. 22:38
7/9 anonim válasza:
Ha azt mondod szűz vagy és nem hisz neked akkor ott már alapból gondok vannak. De miért ne hinné el? Talán csalod fűvel fával vagy mi?
8/9 A kérdező kommentje:
nem csalom senkivel -.-
2013. ápr. 23. 23:54
9/9 anonim válasza:
Nyugi, tampon, ujj, semmit nem jelent. Legalábbis az esetek 99%-ban. (Ha mégis megemlíti, mondd meg, hogy tampont használsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!