Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi esély van a terhességre...

Mennyi esély van a terhességre? Kell félnem?

Figyelt kérdés
A barátom tegnap elvette a szüzességem, először egy pár pillanatra betette gumi nélkül (tényleg csak annyi volt) aztán rögtön ki is vette, mert mondtam neki, hogy így nem kellene. Aztán felvette az óvszert és úgy folytattuk. A kérdésem az lenne, hogy lehetek e ezek után terhes, vagy pontosabban mennyi az esély rá? Szükséges lenne felíratni esemény utáni tablettát? A menzim kicsit több mint egy hete múlt el. Tudom, hogy hibáztam, és jobban figyelnem kellett volna már az elején, de ha lehet értelmes válaszokat kérek! Előre is köszönöm!
2013. ápr. 21. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:

te inkább ne szexelj

nem leszel terhes, ne akard magad feleslegesen eseményutánival tömködni

2013. ápr. 21. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj anyukáddal, hátha fel tud világosítani e téren, tényleg szükséged lenne rá.

Manapság nem középiskolában kellene sexuális felvilágosíást tartani hanem 6.-ban.

2013. ápr. 21. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Vigyázat, értelmes válasz közeledik...

Igen, valós az aggodalmad, mivel a fiú előválladéka tartalmazhat spermiumokat. De az esélye olyan 30-40%.

Beszélj anyuddal, vagy mamáddal, de minél hamarabb!

2013. ápr. 21. 13:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon merek szólni anyunak, tartok a reakciójától..
2013. ápr. 21. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Szintén értelmes válasz jön:

Egy hete múlt el a menzeszed... ez azt jelenti, hogy ha csak nem extra hosszú a ciklusod, akkor pont középidőben lehetsz.

Pont peteérés idején, azaz a terhesség szempontjából a legveszélyesebb időszakban.

Igen, reális okod van félni.

Ha esetleg teherbe esel.. arról könnyebb lesz beszámolni anyukádnak?

2013. ápr. 21. 14:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, beszéltem anyával és megnyugtatott..
2013. ápr. 21. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen előfordulhat a terhesség,mivel az előváladékban tényleg lehet spermium,de az esélye elég kicsi,hogy ennyitől teherbe esel..ugyan is még annak is csak 30% esélye van a terhességre,aki babát szeretne és dolgozik rajta!!

De ha lehet,akkor legközelebb ne engedd gumi nélkül,vagy kezdj el fog. gátlót szedni..a mai fog. gátlók hormon tartalma nagyon alacsony,ezért semmilyen problémát nem okozna,ha elkezdenéd szedni!!És imádkozz,hogy most ne légy terhes!Remélem tanulsz az esetből.

23/N

2013. ápr. 21. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, többet biztosan nem leszek ilyen felelőtlen..
2013. ápr. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!