Ismertek olyat, aki 30 éves koráig nem veszítette el a szüzességét, esetleg aki szüzen is halt meg?
Figyelt kérdés
Bár még van 13 évem addig, szerintem én is úgy leszek, mint az előbbi. xD Persze, valami jöttmenttel tök egyszerű lenne elveszíteni, aztán soha többé nem is hallanánk egymásról, de én ennél többre vágyom.
Azon, hogy úgy halt meg, nem 5 éves halálos beteg kisgyerekeket értek, hanem olyanokat, akik átlagos időtartamot éltek. :D
Egy animében azt mondják, hogy aki 30 éves koráig nem veszti el, varázsló lesz.~ ;D Bár lenne olyan szerencsém a valóságban is :DD
2013. ápr. 20. 14:46
21/27 anonim válasza:
Ismerek 30 feletti szűz srácot, egyik haverom.
22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon biztató, és még varázsló se lett senki...francba, remélem 3 éven belül én azért elveszítem...
2013. ápr. 20. 17:58
23/27 anonim válasza:
Hát Szálasi az mégis csak Szálasi...kár, hogy meghalt,Isten nyugasztalja!
24/27 anonim válasza:
basszus 17 vagy, nyugi már!! én is lassan, és nem veszítettem még el, sőt, komoly barátom sem volt még, mégsem görcsölök :) majd eljön az is :)
25/27 anonim válasza:
Én 32 èvesen, de legalább a szàmomra tökèletes Nõ által. A fura az, hogy nem éreztem magam "szûznek" korábban sem.
26/27 A kérdező kommentje:
25. ennek nagyon örülök :3
2013. ápr. 21. 08:47
27/27 anonim válasza:
Ne legyél már szánalmas kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!