Tehetek valamit annak erdekeben, hogy jol suljon el a dolog?
Előbb utóbb mindenképpen elveszti az emberlánya a szüzességét, és ha ez olyan pasival történik akit szeret, akkor csak jól sülhet el a dolog :)
A lényeg benne van a kérdésedban, csak pont fordítva: ha nem csak fekszel mint egy "fadarab", minden rendben lesz! Nem kell tenned semmi különöset, csak simogasd a párodat, csókoljátok egymást, pettingeljetek, és ne görcsölj rá nagyon a szex témára, sokkal jobb, ha spontán történik (csak a védekezésről ne feledkezzetek meg, akármi is történjen).
Ha a barátod látja rajtad, hogy élvezed a simogatását, akkor az önbizalommal tölti majd el, és fel sem fog tűnni neki, hogy tapasztalatlan vagy. :)
Nem kell egyből a csúnyán fogalmazva "közösüléssel" kezdeni, minden alkalommal menjetek egy kicsit tovább a simogatásban és egymás testének felfedezésében, a szex ezek után sima ügy lesz:)
A lényeg: élvezd, hogy a barátoddal vagy!
Persze, hogy tudsz tenni.
Gondolom a kedvesed tudja, hogy még ártatlan vagy, így biztos vagyok benne, hogy ehhez mérten fog hozzád közeledni. Ne aggódj, hogy még tapasztalatlan vagy, ez így a normális. Ne akarj az első este egy "szexistennő" lenni. Egyszerűen csak add magad, amilyen vagy, hisze azt a nőt szereti. Nagyon fontos, hogy görcsölj, hiszen akkor fájni fog. Megfelelő előjáték után, teljesen ellazult állapotban könnyen beléd tud hatolni majd. A lényeg, hogy először minden szépen lassan történjen. Szerintem ilyenkor még nem is kell különböző pózokat bevetni. Az első szexuális együttlét alkalmával ne nagyon számíts arra, hogy lesz orgazmusod, hiszen teljes mértékben nem tudsz feloldódni. De természetesen emiatt ne aggódj, idővel megismered magad, a párod is megismer, és minden együttlét alkalmával egyre jobb lesz a szex. Pár lehet, hogy szerencsés vagy és többszörös orgazmusaid lesznek. A lényeg, hogy a párod előtt ne színlelj. Ha jó, ha rossz valami azt add a tudtára!!!
Ha nem vagy már előtte szégyenlős, akkor nyugodtan gyújthatsz gyertyákat, lehet valami jó kis zene...A többi rád bízom.
Hidd el biztos nagyon jó lesz!
Kellemes éjszakát!:)
Petranova
A két előttem szóló lánynak tűnt akkor most elmondom fiú szemszögből hogy szerintem mi a helyzet:
Ha a barátod tudja, hogy szűz vagy akkor nincs baj mert tudja mire számítson. Szóval ha elmondod neki akkor ő is gyengédebb lesz meg benne lesz egy ilyen felelősségtudat, hogy hűha első alkalom.
Nem tudom meddig mentetek pettingben, de gondolom 2 hónap alatt addig eljutottatok, hogy kevés ruhában vagytok és mondjuk egymás hátát/arcát simogatjátok csókolózás közben. Nos kb. ugyanez aktus közben is megteszi, sőt.
De egyáltalán bármit csinálsz az teljesen megfelelő!
Szerintem ha olyan vadbarom a barátod, hogy a szűz barátnőjétől azt várja, hogy lepedőakrobata legyen akkor nem is várhatsz semmit ettől a kapcsolattól.
Simogasd, nézz a szemébe és ne görcsölj és ne azon parázz, hogy nehogy valamit rosszul csinálj, mert nem fogsz. Sőt még ha fekszel mint egy "darab fa" azt sem fogja rossz néven venni először, de azért ezt ne csináld mert azért mégiscsak ez a legrosszabb.
Esélyed nincs, hogy jól csináld.
Köztudott tény, hogy minimum felsőfokú biológiai végzettség nélkül senki nem képes szekszuális kapcsolatot létesíteni.
Ezért is halt ki az emberiség, mivel az ősemberek nem tudtak hol lediplomázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!