Sokan vesztettétek osztálykiránduláson, vagy valamilyen sulis programon a szüzességeteket? És a nyári táborok mennyire ideálisak erre a célra?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 18:38
1/7 anonim válasza:
1. Hány éves vagy?
2. Nekem amúgy több olyan ismerősöm is van aki így vesztette el (nem az osztályomból).
2/7 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy igazából bármi ideális... A lényeg hogy ne azért tedd mert aaaannyira menő, hanem mert érett vagy rá és szereted a párodat!
3/7 anonim válasza:
1. Vagyok annyit kihagytam hogy 13 éves vagyok.
4/7 A kérdező kommentje:
16 de nem felvágni akarok vele, csak meg szeretném tapasztalni milyen is az. Úgy hiszem, jobban érezném magam tőle és lenne egy kis +önbizalmam. Olyan elsöprően nagy szerelmet nem akarok, volt már és koppantam is miatta.
2013. ápr. 9. 19:26
5/7 anonim válasza:
nem érzed jobban magad tőle,és önbizalmad sem lesz több viszont baromira bánni fogod
6/7 anonim válasza:
Miért bánod meg?
Ha ezt nem tudod nagyon is éretlen vagy ehhez,normális esetben az ember azzal fekszik le akit nagyon szeret akit ismer akivel együtt van,nem egy olyan emberrel akit épphogy megismert csak,mert azt hiszi ha szét teszi a lábát nő az önbizalma.nem becsülöd meg magad és az értékrendeddel is gond van,ha úgy gondolod osztálykiránduláson meg táborban kell elveszíteni a szüzességed.
7/7 anonim válasza:
Nem ott vesztettem el, de az egyik (fiú) osztálytársam megujjazott és nagyon élveztem, elmenni nem mentem el, de nagyon nedves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!