Így nem lehetek terhes, igaz?
Figyelt kérdés
A barátommal április 3-án feküdtem le először. A menszimet 1-jére vártam volna. Nem is érzem azt az érzést, mikor megakar jönni. Védekeztünk gumival, mikor elélvezett ki is vette..leellenőriztük, hogy kilyukadt-e, de nem! Úgyhogy ennyitől terhes nem lehetek? Vagy ez normális ilyenkor, hogy elvesztettem a szüzességem és késik? Normális válaszokat légyszi:)
17/L
2013. ápr. 6. 15:30
1/6 anonim válasza:
SziaE Ennyitől nem lehetsz terhes és normális, hogy késik a szüzesség elvesztése után, nagyon sok lánynak késik. Mindig normálisan kell védekezni, de ezek szerint Ti úgy is tettetek! :-) De Neked már a szeretkezés előtt meg kellet volna jönni, ugye?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen!:s
2013. ápr. 6. 15:34
3/6 anonim válasza:
Teljes mértékben megnyugodhatsz. Amikor elveszted a szüzességed mint a legtöbb lány kicsit fel kell ezt dolgoznia a testednek. Mi évek óta gumival védekezünk és nem történt semmi baj. A barátnőmnél is késett az első aktus után. Gondolj arra amikor stresszes kicsit az életed akkor is volt olyan hogy nem úgy jött meg ahogy tervezted, ugye?
4/6 anonim válasza:
Ez természetes dolog :) a tested nem volt felkészülve és ha már a szüzességed elvesztése elött késett akkor nincs mitöl félj. Én is igy voltam csak nekem 2 - 3 honapot késett :)
5/6 anonim válasza:
Nekem az első után 5 hónapig nem jött meg... Kb 2 év kellett hozzá, hogy beálljon. Szóval nyugi! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem jott meg, de a mellem mar 3-4 napja faj
2013. ápr. 11. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!