Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elsö sexnél milyen ovszert...

Elsö sexnél milyen ovszert használjak? (fiu)

Figyelt kérdés
2008. jún. 12. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

márkára gondolsz vagy ízesítettre vagy hasonlók?

nálunk a durex és a lifestyles jött be, a masculan kilyukadt.

ajánlom a spermiciddel ellátott óvszert, ami rögtön elpusztítja a spermát, az nagyon megbízható. és csak óvatosan,vigyázz a felhelyezésnél, nehogy kiszakadjon!

2008. jún. 12. 15:24
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát a márkára megbizhatóra gindolok pl a Durex az és h milyen legyen ezen belül ? Ja és durexböl melyik spermicides ?
2008. jún. 12. 15:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
durexből nem tudom h van-e olyan, de Lifestylesből a fehér dobozos az. Meg Benettont se vegyél, azt hallottam bnőmtől hogy az nem kényelmes és könnyen kilyukad.
2008. jún. 12. 15:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Okés köszike a segitséget akor lifestyles Ultra Safe-et veszek neten ara irják h extra biztonság ...
2008. jún. 12. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen eltaláltad,az ultra safe a spermicides :)

Nagyon jó márka nem szakad.Kényelmes,és könnyen felhúzható

2008. jún. 12. 15:41
 6/15 A kérdező kommentje:
És ehez a márkához milyen sikositó kell ?
2008. jún. 12. 15:56
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Én Masculant használok elég régóta de nekem egyszer sem lyukadt ki.Megbizható és olcsóbb,mint a többi.
2008. jún. 12. 16:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kell sikosító hozzá mert már van egy kicsi a felületén (én is olyant használtam annó), és egyébként is a cél az kellene a lány is felizguljon és nedves legyen... akkor meg már tuti nem pluszre szükséged... egyébként a gumi használati utmutatójában irják hogy milyen síkosítot nem szabad hozzá használni
2008. jún. 12. 16:57
 9/15 anonim válasza:

Hello.

Igen, én is mindig LifeStyles-t vagy Durexet használok. A Lifestyles-ból az Ultra safe a spermicides (nonoxynol 9), a Durexnek meg van egy Extra safe fajtája, kék dobozos.

Azon nem tudom van-e spermicid (spermaölő anyag), mert a leírásban nem részletezik, de valamivel vastagabb a Lifestyles-nál.

2008. jún. 12. 21:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan legyen, ami biztos passzol rád :) Mert az én kedvesemre csak a Durex 1-2 fajtája megy fel...
2008. jún. 12. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!