Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen kellen elveszteni...

Hány évesen kellen elveszteni a szüzzeséget?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 15:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Amikor testileg-lelkileg készen állsz rá.

Nekem ez 16 éves koromban volt, számomra a legideálisabb, de mindenki ahogy gondolja.

2009. szept. 20. 17:12
 12/24 anonim ***** válasza:

Mikor meglessz a megfelelo parkapcsoaltod es a megfelelo partnered nah meg persze ha felleszel keszulve ra !!

Nalam 16 evesen kovetkezett be a dolog de isteni volt xD

2009. szept. 21. 08:07
 13/24 anonim válasza:
100%

Nincs olyan, hogy el kell veszíteni a szüzességed. Amikor megtaláltad az erre megfelelő partnert, ha úgy érzed, hogy neki odaadnád. Vannak olyanok is, akik megvárják a házasságot. Sajnos ez nagyon ritka és a mélyen vallásosaknál fordul inkább elő. Én mit meg nem tennék, hogy újra szűz lehessek...

Csak úgy, kíváncsiságból, ne add magad senkinek. Várd meg a megfelelő pillanatot.

2009. szept. 26. 12:25
 14/24 anonim válasza:
95%
Egészségügyi szempontból 17-18-nál hamarabb ne tedd. Meg testi-lelki éretlenségi szempontból se tedd hamarabb. Egyébként pedig egy nőnek mindig jobban kell vigyáznia magára, mert te tul.képpen bármikor terhes lehetsz, és megjárod, ha idő előtt leszel véletlen. És azt is válogasd meg, hogy kivel.
2009. szept. 28. 13:17
 15/24 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és megelőzve a H.... embereket a fiúknak is van szüzzeségünk, csak nekik nem lehet látni. (hát ha én terhes leszek akkor az nagy baj:D)
2009. szept. 28. 18:47
 16/24 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kell,amikor ugy érzed hogy készen állsz rá,de lehetöleg 16.évtöl
2010. jan. 6. 16:57
 17/24 anonim ***** válasza:

én 14 voltam és rohadtul nem bánom :'D mondjuk én korán érő típus vagyok, minden téren.

nekem jó ez így, több tapasztalatom van már most... szerintem az gáz, ha valaki 20 évesen nem tudja mit kezdjen a barátjával... és nem mer tovább lépni a pettingen, mert fél, hogy 'fájni fog' stb. stb. meg azt is hallottam, bár szerintem hülyeség, hogy minnél később kezded el annál jobban fog fájni az első.

2010. jan. 6. 16:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Sztem meg akkor, amikor gyereket szeretnétek. És mihelyst összejön, fel is kell vele hagyni.

Hány évesen kellen elveszteni a szüzzeséget?

Istenem, még egy ilyen IQ bajnokot. Mi az hogy "kell"?

2010. jan. 6. 17:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Feltétlenül 80 éves kor előtt, azt mondják, onnan már csökken a libidó... :D :D :D
2010. jan. 6. 17:19
 20/24 anonim ***** válasza:
40 évesen, azelőtt semmiképp nem ajánlott.
2010. jan. 6. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!