Hány évesen kellen elveszteni a szüzzeséget?
Amikor testileg-lelkileg készen állsz rá.
Nekem ez 16 éves koromban volt, számomra a legideálisabb, de mindenki ahogy gondolja.
Mikor meglessz a megfelelo parkapcsoaltod es a megfelelo partnered nah meg persze ha felleszel keszulve ra !!
Nalam 16 evesen kovetkezett be a dolog de isteni volt xD
Nincs olyan, hogy el kell veszíteni a szüzességed. Amikor megtaláltad az erre megfelelő partnert, ha úgy érzed, hogy neki odaadnád. Vannak olyanok is, akik megvárják a házasságot. Sajnos ez nagyon ritka és a mélyen vallásosaknál fordul inkább elő. Én mit meg nem tennék, hogy újra szűz lehessek...
Csak úgy, kíváncsiságból, ne add magad senkinek. Várd meg a megfelelő pillanatot.
én 14 voltam és rohadtul nem bánom :'D mondjuk én korán érő típus vagyok, minden téren.
nekem jó ez így, több tapasztalatom van már most... szerintem az gáz, ha valaki 20 évesen nem tudja mit kezdjen a barátjával... és nem mer tovább lépni a pettingen, mert fél, hogy 'fájni fog' stb. stb. meg azt is hallottam, bár szerintem hülyeség, hogy minnél később kezded el annál jobban fog fájni az első.
Sztem meg akkor, amikor gyereket szeretnétek. És mihelyst összejön, fel is kell vele hagyni.
Hány évesen kellen elveszteni a szüzzeséget?
Istenem, még egy ilyen IQ bajnokot. Mi az hogy "kell"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!