Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? Gáz ha 14...

Mit csináljak? Gáz ha 14 évesen nem leszek szűz?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel úgy tűnik össze fogunk jönni, ő többet akar, smároláson túlig akar menni, de én ebben nm vagyok biztos. De nem tudok nemet mondani.. mert már hosszú ideje szeretem, és nem rég jöttem rá hogy tud a létezésemről, amúgy a fiú 16 éves, én 14. És hát hogy is mondjuk elég más körökben mozgunk.. és inkább félénk vagyok, ő az ellentétem:)

2013. márc. 13. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok siket a menő sráccal... aztán kisíthatod a két szemed hogy milyen buta liba voltál.Kár érted csak kifog használni.
2013. márc. 13. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Aki "menő", annak nem fejlett a személyisége. A "hűvös" (angolul "cool") a menő szinonimája. Ha Ő megtagadja azt, hogy megossza önmagát, és megengedje azt, hogy megismerd, akkor "hűvös", "menő", de semmiképp sem jó szerető. Ezt vedd figyelembe. Lehet, hogy most lenyűgöz az érdektelensége, de csak azért, mert még nem látod, hogyan fojtja magába az érzéseit. Márpedig, ha ilyen komisz magához, abból jó nem sül ki. Biztosan nem lesz jó szerető belőle: mivel nem fogod megérteni őt, és te sem fogod azt érezni, hogy Ő megért téged, azért még ágyba bújni sem lesz vele jó. Mert nem lesz jó az ágyban. A "menő" srác nem jó az ágyban, mert egy puhap-cs. Nem férfi, csak egy kisfiú, aki a keménység álarca mögé bújik. Semmit nem fogsz egy ilyen srácról megtudni, amíg Ő maga nem fejlődik, már ha fog egyáltalán. Ezen nem tudsz változtatni.
2013. márc. 13. 14:17
 13/20 anonim ***** válasza:
összejönni nem gáz ha csak jártok meg smárolás meg ilyesmi de elég nagy szégyen ha 14 éves lány elveszti a szüzességét
2013. márc. 13. 18:53
 14/20 anonim válasza:

Nem gáz, ha nem érzed annak :)

ez mindenkiél magányügy, nem kéne ennyire felfújni mindent.

De abban egyetértek, vigyázz nehogy kihasználjon!!!

2013. márc. 14. 17:55
 15/20 anonim válasza:
100%
Ezért mondják az agyilag érettebbek, hogy a fiatal 13-14 éves lányoknak nem kell komoly kapcsolat, mert nagyon befolyásolhatóak. Nem hiszem hogy agyilag készen állsz erre. Szüleid tudnak arról, hogy mire készülsz/készültök? Rendesen fel vagy világosítva? Először ezekre is kell gondolni. Ettől nem leszel menőbb, ha megfekteted magad egy 16 évessel. Gondold át.
2013. márc. 14. 18:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam egy fiúval 14 évesen.

Most, sok-sok évvel lésőbb, azt mondhatom, élteme szerelme volt. Vagy egy éve szerettem amikor összejöttünk, és olyan volt, mint egy valóra vált álom/töndérmese.

5 hónapig tartott, ami abban a korban nem rossz, szerintem.

De eszembe nem jutott lefeküdni vele.

Nem az volt a kérdés, hogy nem fekszem le vele mert ...

Szó szerint, nem jutott eszembe:-)

De neki sem.

2013. márc. 14. 22:55
 17/20 anonim válasza:

Szerintem ne tedd meg!!!! Ez a fiúk szemében nem menő, hidd el. Ne engedd magad! Könnyű préda vagy neki, biztos tudja magáról, hogy menőnek számít,gondolhatja, hogy megkaphat, DE Te ettől még nem leszel menő, ha engedsz neki.Hosszú ideje szereted, ha ő is így érez, nem fogja erőltetni azt. A másik dolog, hogy általában ezek a menő gyerekek szeretnek hencegni a többieknek. Szerinted másnap reggel mi lenne az első dolog, amit megtudna rólad mindenki? Tehát, ha az a célod, hogy ne legyél rongynak nézve, akkor mondj nemet.

Egy lány.

2013. márc. 19. 02:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha félsz ne tedd meg és ha nem szakít veled mert nem tetted meg akkor tényleg szeret.

De a fiúknak más az elképzelése a párkapcsolatról(általában).

Egyszerüen mennek a farkuk után.

2013. márc. 24. 20:17
 19/20 anonim válasza:
ha elfogad téged szőrösen "ott", akkor szeret, ha elvárja, hogy szedd le, akkor csak ki akar használni... kb ennyi a teszt :) viszont ha szeret, akkor elfogad szőrösen, és akkor ha úgy érzed vágj bele :) na nem mondom, hogy én nem tudnálak szeretni :P csak mondom...
2013. ápr. 3. 12:44
 20/20 anonim válasza:
Sztem elég gáz :/ de mindenki máshogy gondolkozik
2013. ápr. 27. 20:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!