Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? (bővebben lent)

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már több, mint 1 éve együtt vagyok a fiúmmal, és ő már szeretné, ha szeretkeznénk. Már én is szeretném, de hát 15 éves vagyok és ez lenne az első. Nagyon szeretjük egymást, de attól félek, ha most lefekszek vele, akkor ribancnak fognak gondolni, viszont azt se szeretném, hogy azt higgye ,én nem akarom. Szerintetek?

2013. márc. 9. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
szerintem 15 évesen már bőven nem korai...
2013. márc. 9. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ribancnak fognak gondolni? nem kell elmondani mindenkinek, hogy lefeküdtetek :D
2013. márc. 9. 17:54
 3/9 anonim válasza:
ha már egy éve együtt vagytok és szereted, akkor nem megalapozott az a kijelentés hogy ribanc lennél. Nekem is 15 évesen történt, szintén egy éve voltunk együtt, a bizalom is meg volt. Viszont ha megtörténik akkor ne mondd el fűnek-fának, mert az már tényleg gáz lenne. 19/L
 4/9 anonim ***** válasza:
15 évesen még korai,a kérdésedben benne van a válasz,várjatok még nem vagy felkészülve,attól,hogy 1 éve együtt vagytok még éretlen gyerekek vagytok
 5/9 anonim válasza:
57%
Szerintem nem korai!:) Hajrá!:)
2013. márc. 9. 18:01
 6/9 anonim válasza:
57%
Nem korai
2013. márc. 9. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is 15 éves lány vagyok, szerintem sem korai, mert itt a szeretet/szerelem a fontosabb. Nem fekszel össze fűvel fával.

Én a barátommal nyáron szeretnék majd lefeküdni, mert akkor együtt leszünk egy fél éve. Egy év meg húúú persze hogy lefeküdhetsz vele.

Amúgy nem kell tudni senkinek ha lefekszel vele! :)

Nekem az osztálytársaim, meg évfolyamtársaim fele már nem szűz..15-16 évesek.

2013. márc. 9. 19:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. márc. 9. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Korai, mert Te sem vagy biztos benne, hogy akarod-e, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést. Amíg egy cseppnyi bizonytalanság is van Benned, addig ne engedj semmit. Ha szeret a fiú, akkor tud várni. Ha vár még egy jó darabig, akkor legalább bizonyítja, hogy nem csak szexre kellesz neki.
2013. márc. 10. 12:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!