Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A baratnom fajlalta de nem...

A baratnom fajlalta de nem verzett el!? Azt mondta mikor meg 12 volt be akart ugrani a medencebe de elsikerult es beverte a bazin szelere ugy h a ver is folyt nem tudom mit higyek!?

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 17:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Örülj neki, hogy nem vérzett el :D amúgy tanulj meg írni, aztán fogalmazni és gyere vissza kérdéseket írni.
2009. szept. 13. 18:02
 2/12 A kérdező kommentje:
en valaszt vartam nem kritikat
2009. szept. 13. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg neki! Ha látszik rajt valami, akkor biztos igaz! Szerintem biztos van nyoma egy akkora esésnek ott...

Ha félre értettem a kérdést, akkor légyszi világosíts fel!

2009. szept. 13. 18:20
 4/12 A kérdező kommentje:
nem ertetted felre csak nekem azt mondta h biztos azert nem verzett mert akkor az a baleset elvehette a szuzesseget
2009. szept. 13. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy a szűzhártya....

Nem azért nem vérezhetett, mert elszakadt neki akkor.. Sok lány egyáltalán nem vérzik az első szexnél.

2009. szept. 13. 18:37
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
a baleset elvette a szüzességét?:D
2009. szept. 13. 18:51
 7/12 A kérdező kommentje:
jo de mar nem csak 1x tortent meg es 1x sem verezzen el?
2009. szept. 13. 18:52
 8/12 A kérdező kommentje:
o azt mondj ah igen szerinte az vehette el
2009. szept. 13. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi,nincs semmi gond, egyetlen lány sem szokott elvérezni az első szeretkezéskor...Ez esetben ez nem csak az első,hanem az utolsó is lenne egyben.

Teljesen normális, hogy nem vérzett egyáltalán,lehet, hogy csak nagyon rugalmas a szűzhártyája és még nem szakadt át.

Balesetek,sport vagy tampon használat közben is átszakadhat vagy megsérülhet ,de ettől még szűz!!!

2009. szept. 13. 19:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
a szexnél a lányok nem ELVÉREZNI szoktak, mert az MÁST jenelt. szóval kezdjük előlről. a lányoknak van szűzhártyájuk, amin alapjáraton van egy kis rés. lánytól függ, hogy mekkora ez a rés, így lehet, hogy egy lány nem vérzik, mikor elveszti a szüzességét. a szűzhártya valóban ki is szakadhat még az első alkalom előtt, pl ha a lány intenzíven sportol, vagy bármi mástól. ettől még a lány szűz az első alkalomnál, csak éppen nem vérzik. a szex közbeni vérzés különbenis csak az ELSŐ alkalomnál normális, de mint írtam, néhány lány akkor sem vérzik. remélem érthető voltam.
2009. szept. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!