Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok?! Milyen volt az első...

Lányok?! Milyen volt az első szex, hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés

Fájt, kicsit izgultatok, sikerült-e már az első alkalomal eljutnotok az orgazmusig?

Kb. szerintetek az első együttlét meddig tart?

Kort is kérek!

Köszönö a válaszokat!

2009. szept. 12. 10:21
 1/8 anonim válasza:
100%
Szia! 16 vok nekem is elég friss élmény. Barátnőim elmesélése alapján azt mondanám, hogy elég mázlista voltam. Nem véreztem, nem fájt, és orgazmusom is volt,bár utánna 2 napig fájt a pocim és megjött szal nekem naon pozitív élmény volt. Annyit tudnék neked mondani, hogy no para, mert az elsőnél mindenki fél egy kicsit, akár fiú akár lány az illető. És hogy meddig tart?? Ne úgy képzeld el, mint a filmekben, hogy órákig tart az első, mert ez hülyeség. Ez rajtad és főlleg a partnereden múlik. Ha bármiben segíthetek még akk. nyugodtan kérdezz. Rem. segítettem vmennyit.
2009. szept. 12. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Először inkább szemészetre menj! Itt van bal oldalt a kereső-.-
2009. szept. 12. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Szia !

En nekem is pozitiv erzes volt. ugy ereztem hogy felvagyok ra keszulve de valahogy megis nemet modntam a baratomnak .. Aztan meg felizgult o is es hat sikerult az en erzeseimet is felkorbacsolni :) Ugyhogy elvonultunk es hat elobb ujjal probalta de sima menet volt .. aztan pedig v 3 pozba xD Eloszor furi volt hogy bennem van egy nagy vastag rud feleseg de isteni jo volt xD Nalunk kb az elso v 25 percig tartott de hiaba elveztem azert sajnos orgazmusom nem volt .. :(

De lenyeg hogy nem fajt es nem is vereztem !!

Neked is sok sikert !

16 lany

2009. szept. 12. 11:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2 válaszolónak, mire a kérdést megírtam, utánna vettem észre, hogy vannak hasonló kérdések.

A szememmel nincs semi gond!Köszi, hogy ennyire aggódsz xD :[]

2009. szept. 12. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyáltalán nem fájt, de elélveznem nem sikerült, a barátom is szűz volt,szóval kis kezdők vagyunk még:))

amúgy isteni volt hogy bennem van :)

17/L

2009. szept. 12. 13:27
 6/8 anonim válasza:
100%

Nekem fájt egy kicsit, nem nagyon, de éreztem. De ettől függetlenül jó volt, nem élveztem el, de jó volt. Magához ölelt, szórított, figyelt rám és azt éreztem én vagyok neki a minden:)

Azóta is eggyüt vagyunk:)

17/L

2009. szept. 19. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak kellemetlen érzés volt az elején de aztán nagyon jó érzés volt. Csak előjáték közben mentem el, de ennek ellenére is nagyon pozitív élmény volt. Nálunk (szűz volt a barátom is) előjátékkal együtt volt másfél óra az első, ennek kb fele volt a tényleges szex.

17L

2009. szept. 19. 22:10
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Azt nem mondanám,hogy kellemes volt,de a barátom annyira figyelt rám,símogatott,csókolgatott,szépeket súgott a fülembe,hogy az hihetetlen.:)

2009. szept. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!