Lányok van olyan élményetek, hogy fiatalon (17-20) vesztettétek el a szüzességeteket egy idősebb ( 25-40) pasival? Leírnátok milyen?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 15:25
1/3 anonim válasza:
20 voltam, a férjem (!!) pedig 31. Összehasonlítási alapom nincs (nem véletlenül vártunk az esküvőig), de nem panaszkodom... ;) Nem a kor számít, ez szinte mindenre igaz - erre is! :)
2/3 anonim válasza:
Azt nem írom le, hány éves voltam, de a pasi kétszer annyi idős volt nálam. Nem volt rossz, azt sem mondom kifejezetten, hogy megbántam, de így egy-két év után átgondolva már biztos nem tenném meg. Ennek ellenére érdekes tapasztalat volt. :)
3/3 anonim válasza:
Én 19 voltam, a pasi 34. Jó volt, nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!