Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeptember óta szerelmes vagyok egy lányba. Ma is olyat álmodtam hogy járunk és folyton csak smárolunk.Kezdeményezzek?? Elhívjam randira???

2013. márc. 1. 06:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy legyen ebből az egészből valami, nem ártana tényleg lépéseket tenned az ügy érdekében.
2013. márc. 1. 06:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Hívd el, csak ne hogy pofára ess.:D

sok sikert!

2013. márc. 1. 07:09
 3/7 Klaus98 válasza:
Keresd meg azt a témát amit őt is érdekli (film,zene, sorozat, könyv,...) s amit téged is. Kezdő témának nem rossz utánna meg jön a többi is :)
2013. márc. 1. 17:19
 4/7 anonim válasza:
ne fossál,légy laza! menj oda hozzá és mond neki hogy találkozzatok..ha azt mondja h bocsi nem..akkor is légy LAZA és mondj neki valamit,amit a helyzet hozza..nem eszed meg stb :DD
2013. márc. 1. 23:05
 5/7 anonim válasza:
Minél előbb elhívod annál jobb! Nekem is tetszett egy lány akinek még felajánlottam a kapcsolatot de ő azt mondta hogy már nem. tavaly még tetszettem neki de idén már nem és ezt nem azért mondta hogy nyugtasson vagy nem tudom, hanem azért mert tényleg és ezt én is láttam rajta de még korainak gondoltam a járást. :/
2013. márc. 2. 02:17
 6/7 anonim válasza:
Hol laksz ? Hány éves vagy ? Ezeket azért kérdezem mert az egyik osztálytársam mondta hogy egy másik gyerek az osztályból azt mondta neki hogy ha az a lány lenne a barátnője egész nap csak smárólnának és az a lány akivel mindig smárolna az pont szeptembertől jött ide az osztályba !
2013. márc. 2. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Közel fél év kellett ahhoz, hogy MINKET megkérdezz. Pedig nem is velünk akarsz járni. Mennyi idő múlva akarod az Ő tudtára hozni?
2013. márc. 2. 22:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!