Sajnálni való az ha egy 25 éves fiúnak nem volt része szexben (kalandok, élmények, tapasztalatszerzés) szerelemben (szeretkezés, barátnő)?
Figyelt kérdés
Én vagyok az fiú, és én sajnálom magam. :((2013. febr. 26. 18:26
11/15 anonim válasza:
"Nem sajnálni való, sőt példamutató, hogy idáig kibírtad. Az embernek egyáltalán nem kéne szexuális kapcsolatot kialakítania senkivel életében."
Mostantól szülessenek lombikbébik vagy mi?
Kérdező, sajnálkozás helyett inkább tegyél ellene. Érdekes, én is hasonló helyzetben vagyok 25 évesen, mégse kesergek a múltbéli döntéseim miatt, inkább a jelennel és a jövővel foglalkozom.
12/15 anonim válasza:
Tudod léteznek mesterséges tenyésztés ami számos szempontból előnyősebb a mai embernél:
Intelligensebb
Erősebb
Gyorsabb
Immunitás a betegségekre
Magasabb állóképesség
Logikus gondolkodás
13/15 anonim válasza:
Olvasd el a Szép új világot, ha még nem tetted meg. Én nem szívesen élnék egy tökéletes, de steril világban.
14/15 anonim válasza:
Én inkább azt sajnálom, hogy minek kell ennyire a szüzességgel foglalkozni? Elmondanám, hogy rohadtul nem korfüggő, mert mindenki máskor ér. Valaki 15 évesen ér meg valaki meg csak 30 évesen. Ezzel nincs semmi gond. A gond azzal van, ha problémát csinálnak belőle. Én is későn értem 23 vagyok és nem volt még nőm, de most érzem azt, hogy készen állok egy normális kapcsolatra, csak találni kell egy megfelelőt! Egy időben problémáztam ezzel, de teljesen felesleges, magadat teszed tönkre, és annál nehezebben találsz valakit! Tapasztalatból mondom!
15/15 anonim válasza:
Szerintem te nem sajnálod magad, hanem utálod. Inkább csak sajnálTATOD magad. Ahogy én is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!