Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mert itelik el azokat a...

Mert itelik el azokat a lanyokat akik14-15eveseb vesztik el a szuzesseguket?

Figyelt kérdés
Nem veszekedni szeretnek,hanem csak egy epkepzlab valaszt a kerdesemre.Tudom h vannak olyan lanyok akik szorakozasbol csinaljak es esz nelkul es ezekert azokat is elitelik akik szerelembol teszik.Nem igaz h 14-15evesdn valaki nm tud szeretni es normalisan gondolkodni.Ertem en,hogy reggebb nem igy volt,de fejlodott a vilag es ez ellen nincs mit tenni.Ti mit gondoltok az ilyenekrol?Esetleg ti is ennyi evesen vesztettetek el?Mit szoltak hozza ha megtudtak?
2013. febr. 24. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Mert 14-15 évesen az ember még gyerek, hiába hiszi, hogy már tinédzser ami a felnőtté válás küszöbén van. LÓF@SZT! A gyerek játsszon, aki már érett, az szexelhet már.
2013. febr. 24. 17:31
 12/20 anonim ***** válasza:
14-15 éves még gyerek,értelmileg és érzelmileg is éretlen,még akkor is ha a kortársai között érettebbnek bizonyul.Az a szerelem amit egy gyerek érez,évek múlva már nem számít szerelemnek,persze van fellángolás,meg vágy de köze sincs még a szerelemhez.Hiába fejlődik a világ,attól még korai.De ezt úgyis 20on évesen fogod csak megérteni.Egy 14-15 éves képtelen ráadásul élvezni egy 20on éveshez képest.20on évesen azért már az embernek több az élettapasztalata érett,és a személyisége is ki van fejlődve,ha egy 14 éves szexel,mert ő milyen szerelmes és csalódik azt nehezen vagy egyátalán nem heveri ki,pont azért mert védtelenebb,és fejletlen még.Nincs olyan,hogy egy 14-15 éve kislány,mert az felfogja egyátalán miről szól a szexualitás,és hogy ne bánja meg felnőttként,persze most jönnek majd tizenévesek,hogy nem bánták meg,de hidd el nekem pár év múlva piszkosul rossz lesz nekik,hogy gyerekként már belevágtak.Arról nem is beszélve,hogy sokat elmond egy emberről mennyi önbecsülése tartása van aki rögtön az első gyerekszerelmével lefekszik arról sok jó nem mondható el,de a szülei neveléséről sem.
2013. febr. 24. 18:21
 13/20 anonim válasza:
39%

Ez semmi... én 11 évesen vesztettem el a szüzességem!

24/L

2013. febr. 24. 18:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Mert még GYEREKEK.
2013. febr. 24. 18:40
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
#15: Köszönjük Emese! És reméljük élvezted is és nem bántad, és a 11 éves gyermeki lelkednek teljesen jót tett a dolog. Legalább írd ide a kérdezőnek, hogy mekkora szar volt és hogy megbántad ...
2013. febr. 24. 18:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Mármint: #13
2013. febr. 24. 18:57
 17/20 anonim válasza:
55%

én 14 évesen veszitettem el,nem az első szerelmem de az első komoly kapcsolat lassan 1 éve vagyunk együtt és nem rég történt meg.. az én döntésem volt vagy is úgy értem,hogy tudtam ha megteszem nem fogom megbánni... nem volt rákészülve se én se a fiú de azóta,hogy megtörtént csak szorosabb lett a kapcsolatunk és igen is vannak olyan helyzetek mikor egy 14 éves lány normálisan gondolkodik és tudja mitcsinál :) szerintem nem kell elítélni aki szerelemből teszi az jó aki meg szórakozásból az meg így járt ő élete úgy teszi tönkre ahogy akarja..

Mindenki maga érzi mit akar de ebben a kérdésben jól át kell gondolni a következményeket is!

2013. febr. 25. 10:52
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
utolsó 10 év múlva majd rájössz mennyire, nagy hiba volt azt hinni 14 éves gyerekként tudod mit csinálsz...szerelemből,persze,lassan ovisok is dugni fognak szerelemből...
2013. febr. 25. 11:24
 19/20 marcimester válasza:
ott van az a tény hogy még mentálisan és fizikailagsem érettek a szexre,(elfogadott közvélemény)első alkalmam 13évesen volt és volt bnőmnek is,most 20évesek lettünk,és bevalotta nekem pár hete h azóta 4 barátja volt mindegyik 2-3alkalom után otthagyta mert azt monták q...vagy!és állitása szerint 4honap után ment bele,és nemcsaltmeg senkit!(de lehet ő tényleg az a fajta)hátránya csak késöbb lesz feltéve ha roszba leszel szerelmes!gondolkodj kicsit fiuszemszögböl,18évet betöltötted:azt monta 14évesen kezte,kitudja menyi fiuja volt,kitudja h nevetnek rajtam,(közben semi köze a valósághoz)ijenből van a nőbántalmazás legalább 30%a(szerintem,)elnézést ha valami sértő lenne ebben a pár mondatban!
2013. febr. 25. 22:33
 20/20 anonim válasza:
en 11 voltam amikor elvesztettem a szuzessegem de en soha nem mondtam el senkinek meg 18 evesen sem
2013. márc. 17. 17:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!