Lányok! Ti szűzen kívántátok a barátotokat?
Sok olyan kérdést látni itt,hogy "szűz vagyok és,még nem akarok a barátommal szexelni,még nem szeretném" stb.
Csak innen jött ez a kérdés,hogy ha még nem szeretnének vele szexelni,akkor nem is kívánják a pasijukat ezek a lányok?
Amikor ti még szűzek voltatok,de már volt barátotok,akkor nem fantáziáltatok róla,nem gondolkodtatok azon,hogy vajon milyen lesz a szex vele?
Vagy csak az első orgazmusok után kívántátok a dolgot?
Bocsánat,ha hülye a kérdés,csak még tapasztalatlan vagyok.
16/F
szűz vagyok. van barátom. és mindig kívánom, fantáziálok. sűrűn. és szeretném is, ebből a gondolatból
viszont még várni akarok, józan ész vezérel ebben.
L
Ha a félelem erősebb, mint a kívánás, akkor a csaj még nem akarja.
Ha a félelem csökken, vagy a kívánás nő, tökmindegy, de a kívánás kerekedik felül, akkor ott szex lesz és kész. Csak bár mindenki rendesen védekezne...
kívánom!
Szeretem akarom, csak még nem fogok lefeküdni vele mert idő kell ahhoz :)
Másfél hónapja járunk a barátommal, és nagyon kívánom őt, mikor nálunk volt rá is másztam cseppet...
Szűz vagyok, attól még jobban meg van a vágy. Legalábbis nem tudom milyen nem szűzen kívánni, de nekem rá tesz egy lapáttal az is, hogy kíváncsi vagyok milyen és borzalmasan szeretem a barátom! 15/L
7#
én szüzen irdatlanul kívántam. most hogy már megtörtént, sokkal jobban akarom, lehet hogy fáj/fájt, de akkor is borzasztóan.. leírhatatlanul jó érzés amikor benned mozog és áhhh :))) szüzen is lehet nagyon kívánni, különben hogy veszítenénk el? kényszerből? nem hiszem :D
Én iszonyatosan kívánom. :) Amikor vele vagyok minden harmadik gondolatom az... Nem csak a fiúk fantáziálnak ám. Csak a lányoknak várniuk kell, mert megbélyegzik őket hogy mekkora k*rvák, a szülők is csak a rosszat látják benne stb... Sok gondolat van egyébként meg a fejemben, amit jobb hogy nem lát senki.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!