A lányok között is van olyan, aki egyszerűen nem tudja elveszíteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
Több alkalmam is lett volna rá, de vagy én vagy kölcsönösen elszalasztottuk, elbénáztuk. És most itt vagyok 21 évesen...2013. febr. 21. 17:55
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha szűz valaki, az nem egyenlő azzal hogy béna, meg hogy semmit nem tud nyújtani.. igaz, vannak olyanok igen akik nem sokat tesznek mert még azt se tudják, mi hogy van, de pl én sem voltam béna elsőre sem! vannak akikben ott vannak az ösztönök, az odaadás öröme.. attól függetlenül h még nem igen szexelt:-)
A szűz lányokra egyáltalán nem fadarabként kell asszociálni..
12/13 anonim válasza:
Persze, hogy nem egyenlő azzal. De azért egy 20 éve szexuális életet élő, egy tucat különböző férfit megtapasztalt nő valószínűleg egy kicsit más szexuális kultúrával rendelkezik. De igaz, ami igaz ilyenben is fogtam már ki fadarabot, de valljuk be őszintén vajon melyik csoportban fordul elő többször a bénázás ... (Bocs a szüzektől! Semmi bajom velük, csak én nem őket tekintem szexuális partnernek.)
13/13 anonim válasza:
Szerintem meg inkább örülni kéne, hogy vannak még olyan lányok, akik nem hemperegnek mindenkivel! Vagy talán nehéz feladat megmutatni, milyen is egy igazi férfi? Értékelni kellene azt, ha egy nő életében az első lehetsz!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!