Nemsokára fogom elveszíteni a barátnőmmel aki szintén szűz! Gumival vagy gumi nélkül vegyem el neki?
Szerintem elsőre nem fog sikerülni de még másodjára sem a barátnőd szüzességét elvenned....amennyiben persze még szűz a vaginája.
Ez nem így működik!:( Ne ijedjetek meg ha így alakulna, próbálkozni kell de csak gumival!!!! Nekem egy évbe telt a feleségemét elvenni pedig nagyon akartuk annó!!!!
37F
Szerintem meg küldd el hozzám a lányt :D:D:D
Szóval nem az a baj, hogy kérdezel, hanem az, hogy azért kérdezel, mert nem érted az egészet. A legdurvább, ha éppen a szüzesség elvesztésekor lesz meg a baba, amit nem akart a lányka. Persze máskor sem kellemes, de az első ilyen élményét végképp el is tudod cseszni, ha teherbe ejted. Azon kívül, ha ezt meg kell kérdezned, akkor valószínű, hogy még nagyon korai nektek ezzel foglalkozni.
Tényleg inkább apukáját kérdezd meg erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!