Jobban fog fájni az első szex egy sportoló lánynak, mint az átlagnak?
én pont úgy tudom, hogy a sportolóknak épphogy kevésbé fáj, mert már átszakadhatott sport közben. de szerintem nincs összefüggés :D
nem ciki!
Én úgy tudom hogy a sortolóknak épp hogy kevésbé fáj mert sokkal rugalmasabbak az izmaik. De a szűzhártya erőssége nem függ ezzel össze igazából.
AZ hogy 8.-osan jött meg az azt jelenti hogy te ekkor értél meg. Nekem pl 9.-ben én késő érő típus vagyok.
Az meg hogy 16 évesen szűz vagy ez a normális. És az a gáz hoyg sok lény csak azért veszti el mert a barátnő azt mondják - holott lehet hogy nem is - már rég elvesztette így kezdi cikinek érzeni hogy nem illik bele a normálisba és kiszorul a társadalmi helyzetéből csak ez végett.
De az nem normális hogy gyerekek játsszák a felnőttet. Várj még legalább 1 évet. - szerintem.
17-19éves kor között érig meg rá igazán az ember
Dehogy ciki.
Sosem ciki, ha van benned tartás önmagad irányában és akkor kezdesz el valamit, ha téged igazán érdekel a dolog (akár szex, akár egyetem, akár a gyerekvállalás, akár az ejtőernyőzés) és nem akkor, amikor mások szerint már itt van az ideje. Ismerek olyat, aki korán kezdte és szerintem a mai napig sem teljesen érti, hogy miért is jó a szex. Van, akik a házasságba ugranak fejest és 26 évesen már túl is van az első váláson 1-2 gyerekkel és nagy-nagy csalódással (persze vannak ellenpéldák is, de sokkal-sokkal kevesebb). Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!