Elítélendő, ha valaki így veszíti el a szüzességét? (lent)
Nem elítélendő, csak szánalmas. Gondolom te is azt hiszed, hogyha majd szétteszed neki a lábad, akkor majd hirtelen belédesik és együtt élitek le az életeteket.
Nem is tudom miért hisz sok csaj ezt? Aztán majd jön a hiszti, hogy milyen mocsok az összes férfi és, hogy mennyire kihasználtak.
"Nem, kedves válaszoló, nem tudom miből gondolod, hogy tudsz olvasni a fejemben. Azért tettem fel a kérdést, mert szerintem is... hát igen jó szó rá a szánalmas, és ezért sem akartam vele lefeküdni... Csak megfordult a fejemben mi lenne, ha."
Nem olvasok a fejedben, de láttam már ezt-azt. Ha csak elméleti, akkor minek tetted fel? Megerősítést vártál? Nem. Azt hitted, hogy majd megerősítenek abban a naiv hitadben, hogy nyugodtan dugasd meg magad vele, mert akkor majd belédesik, holott egyértelműen kijelentette, hogy nem akar tőled semmi komolyat. A szánalmas szó pedig a mindent megtenne érte részre is ráillik. Feladnád a méltóságodat és az önbecsülésedet valaki máas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!