Vannak itt még 18-20 éves szűz lányok/fiúk?
mi az oka, hogy még nem vesztettétek el?
korral, nemmel együtt válaszoljatok légyszi :))
mert eddig nem voltam akkora ász, a lányoknak csak a tökéletes, kell azzá fogok vállni
F19
NINCSENEK, ELUTAZTAK! :D
Egyeseknél az az oka, hogy félnek kezdeményezni, rondának sz*rnak és az emberi faj selejtjének tartják magukat, és így ismerkedni persze hogy nem lehet!
Míg mások, nem szeretnének beállni a "sorba" csak azért mert hogy mások hány évesen, kivel vesztik el.
Aztán lehet valaki egy jóképű, jó társasági ember jó humorral, és csaj esetében is természetesen, tehát tényleg vannak olyanok is akikről álmában nem mondaná meg az ember hogy még szüzek, hiába jönnek azzal egyesek hogy csak defektes lehet aki 20 fölött szűz, ez kizárólag azoknál igaz akikről az elején írtam!
Nem mindenki szeretné csak a szex élvezete miatt elveszteni, aztán óvszerrel állítólag még sz*rabb is..... és a védelem még úgysem egészen 100%-os
Akkor már inkább a jó öreg technika amit 4-5 éves korom óta végzek :) Spriccelek néhány jó nagyot, aztán minden le van tudva :D Én tényleg csak úgy szeretném hogy igazából az hogy gyereket csinálhatnék a szerelmemmel, meg belé hatolhatnék, az sokkal nagyobb élvezetet okozna mint maga a szex, az lenne az igazi kapcsolat! Nem pedig az hogy jaj, még véletlenül sem szeretnék gyereket, csak az a kis élvezet menjen..... A társadalom azt a szót hogy szerelem, totál kifordították, most kb. azt jelenti, ha össze jössz valakivel, meg dugtok ,az már minden képen az..... közben meg az esetek nagy részében semmi ilyesmiről nincs szó!
23/F
Szeretek ismerkedni, szóval beszélhetnénk :)
Ez nekem is tetszik, és van benne igazság :)
18 éves szűz lány vagyok.
Nem volt rá alkalmam, mert még egy kapcsolatom sem volt. Amúgyis korainak tartottam volna a szexet 15-16évesen.
Habár, ha szerelmes lettem volna, lehet, másképp néztem volna ezekre a dolgokra. :D
18/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!